Doctorița Plușica aduce distracția pentru cei mici la Shopping City Galati

Doctoriţa Pluşica, personajul Disney care are o clinică pentru jucării si ale carei aventuri sunt urmărite de copiii din întreaga lume ii invita pe cei mici la Shopping City Galați, în corner-ul dedicat Doctoriței Plușica pentru a experimenta activităţile preferate.

plusica

Evenimentul va avea loc in data de 26 septembrie, intre orele 17.00 si 20.00. Accesul la spectacol este gratuit atât pentru copii, cât și pentru părinți. E timpul pentru un control: colțul în care copiii pot face un control jucăriilor de pluș din Doctorița Plușica și primesc un certificat de doctor după ce completează corect fișa cu toate datele ursuleților bolnavi, cu ajutorul prietenilor Disney Junior. La panoul magnetic cu mâncare sănătoasă copiii pot categorisi diverse alimente sănătoase în categoriile aferente (fructe, legume etc.), iar in zona de îndemânare cei mici își vor putea exersa creativitatea cu planșe de colorat sau prin personalizarea unui stetoscop din carton.
Copiii vor putea participa la numeroase activitaţi, insa nu vor lipsi nici suprizele și premiile. Atunci când jucăriile tale preferate au nevoie de reparații, bazează-te pe cel mai bun doctor din oraș – Doctorita Plușica.
Vino alături de Plușica, Oița, Dragonel, Hallie și Zăpi în aventurile lor minunate. Prezentând particularitățile specifice poveștilor Disney – fantezia și împlinirea dorințelor – serialul animat pentru copii „Doctorița Pluşica” de la Disney Junior redă povestea unei fetițe grijulii, în vârstă de șase ani, care poate vorbi cu animalele de pluș și jucăriile de care are grijă în clinica sa pentru jucării. Când Plușica își pune stetoscopul, se întâmplă ceva magic: jucăriile, păpușile și animalele de pluş prind viață, iar ea poate comunica cu toate, inclusiv cu jucăriile aparținând prietenilor ei și altor copii din cartier.
Prin mesajul Doctoriței Plușica, celor mici li se va diminua teama de a merge la doctor. Personajele și temele prezentate sunt adresate tinerilor telespectatori și sunt concepute pentru a diminua spaimele copiilor cu privire la „ceea ce se întâmplă la vizita unui medic pentru a scoate o așchie”. Multe din povestiri abordează în mod direct tipurile de probleme cu care părinții se confruntă cu copiii lor atunci când vine vorba de sănătate, igienă și îngrijire medicală.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola