Direcţia 5 vine la Summer Time Pub pe 25 februarie

Una dintre cele mai logevive trupe din România, Direcţia 5, va concerta în Galați , la Summer Time Pub, pe 25 februarie, începând cu ora 20.00.

Va fi un eveniment deosebit, cu numeroase melodii dedicate îndrăgostiţilor şi nu numai. Marian Ionescu, Cristi Enache, Nicu Damalan, Tony Seicarescu, Marius Keseri și Carmin Ionescu vor crea o seară de neuitat. Ei vor încânta audiența cu melodiile care au făcut istorie.
Din show nu va lipsi nici cel mai recent single, „Forever love”, cântat alături de Lidia Buble. Single-ul este extras de pe albumul „Rock’N Roll, Baby!” pe care trupa l-a lansat la sfârșitul anului trecut, la Bucureşti. Piesa este inclusă în albumul „Rock’n Roll, baby”, al 24-lea din istoria trupei Direcţia 5.
În cadrul spectacolului vor fi spuse şi cântate poveşti de iubire, declaraţii de dragoste, care vor aduce mai aproape de inimile fanilor melodiile de succes lansate de-a lungul anilor. Cu peste 20 de ani în lumina reflectoarelor, Direcția 5 este fără îndoială una dintre cele mai iubite trupe de pop-rock românești.
Prețul unui bilet va fi de 75 ron. Rezervările se pot face la numărul: 0747111504

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola