Cauta
Adauga
Sign In

Scoala Profesionala Speciala “Paul Popescu Neveanu” Galati – Structura a Scolii Gimnaziale Speciale “Emil Garleanu” Galati in colaborare cu Casa de Cultura a Sindicatelor Galati, Uniunea Scriitorilor din Romania, Filiala Iasi – Reprezentanta Galati – organizeaza miercuri 13 noiembrie, ora 11.00 cu ocazia Zilei Internationale a Educatiei Copiilor Nevazatori evenimentul “Din dragoste pentru voi” la sediul din Galati, strada Regiment 11 Siret nr.7 bis.
Cu ocazia acestei actiuni, micutii artisti vor pregati o expozitie cu obiecte si lucrari realizate de manutele lor talentate.
Coordonatori proiect: prof. Diaconu Vasilica, psihopedagog Turcu Adrian
Director adjunct: prof. Lupu Petre
Incepand cu anul scolar 2012-2013, Şcoala Profesională Specială „Paul Popescu Neveanu ” structură a Şcolii Gimnaziale Speciale ”Emil Gârleanu” din Galaţi şcolarizează preşcolari cu deficienţe de vedere.
Si in acest an şcolar, copiii cu deficienţe de vedre de la grupa de grădiniţă desfăşoară activitati corectiv compensatorii si instructive-educative sub ȋndrumarea cadrelor didactice.
Şcolarizarea copiilor cu tulburări de vedere necesită organizare adecvata a procesului instructiv – educativ: asigurarea condiţiilor de lucru (amenajarea spatiului, mobilier, luminozitate) şi a materialului didactic corespunzător posibilităţilor vizuale ale elevilor, adaptat ca mărime, culoare, contrast faţă de fond, conturare, număr de detalii şi mod de a scoate în evidenţa detaliile esenţiale dar şi ca prezentare: distanţa la care este perceput, durata actului perceptiv etc. Astfel, aici cu pasi mici, acesti copii speciali isi incep drumul spre maturitate si integrare sociala.

din-dragoste-pentru-voi

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola