Despre frumos si arta manuala, expozitie de articole realizate manual

Până în data de 31 octombrie, puteţi vizita expoziţia de articole realizate manual „Despre frumos şi arta manuală” semnată de Mirela Mohjazi şi găzduită de Casa de Cultură a Sindicatelor.
Expoziţia, care este cu vânzare, cuprinde bijuterii inedite, coliere, brăţări, broşe, diferite articole textile, toate realizate manual, într-un mod original şi deosebit de frumos. Evenimentul face parte din proiectul „Luna culturii la CCSG – 44 de ani de existenţă”.
Mirela Mohjazi este la a doua expoziţie personală de articole handmade, din 2009 şi până în prezent participând la diferite târguri de profil.
De asemenea, talentul său nu a trecut neobservat, cucerind câteva premii pentru realizarea şi confecţionarea obiectelor handmade.
„Poţi face lucruri frumoase din tot ce ai, poţi împleti vechiul cu noul sau să transformi vechiul în nou. Aveţi lucruşoare de la bunica? Învăţaţi să le preţuiţi, nu le aruncaţi – cu puţină răbdare, culoare şi talent, poţi face lucruri uimitoare pentru cei dragi”, a spus Mirela Mohjazi.

Picture of Mihaela Gîdei

Mihaela Gîdei

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola