Cauta
Adauga
Sign In

De sarbatori, Trupa Holograf concerteaza la Galati

Concertele trupei Holograf sustinute in cadrul turneului ”Cat de departe”, au ridicat in picioare mii de spectatori de toate varstele care au umplut salile de spectacol din cele mai importante orase ale tarii, iar la Bucuresti, cele peste 4000 de locuri ale Salii Palatului au fost prea putine pentru cei care si-au dorit sa se reintalneasca cu trupa favorita timp de doua zile.
De acelasi eveniment magnific vor putea profita din plin si fanii loiali din Galati, caci trupa HOLOGRAF si-a prelungit traseul turneului cu inca un show de exceptie pe 18 decembrie si va fi gazduit de Sala Sporturilor, o locatie moderna proaspat inaugurata.
Dupa un an dificil, in care problemele de sanatate ale lui Dan Bitman au pus sub semnul intrebarii viitorul trupei Holograf, concertul ”Cat de departe” vine in pragul sarbatorilor de iarna ca o multumire adresata tuturor acelora care le-au fost alaturi.
Din concertul de la Sala Sporturilor din Galati nu vor lipsi  piesele Holograf de pe cel mai recent album – ”Love Affair” precum si hituri mai vechi: ”Primavara incepe cu tine”, ”Cat de departe”, ”Daca noi ne iubim”, ”Banii vorbesc”, ”Si baietii plang cateodata”, ”Ti-am dat un inel”  sau ”Umbre pe cer”.
Biletele au fost puse in vanzare la Casa de Cultura a Sindicatelor , la sala de spectacol si la punctele de vanzare autorizate, online prin www.eventim.ro, www.bilete.ro , www.vreaubilet.ro, iar preturile acestora  variaza in functie de categoria de loc, dupa cum urmeaza:
 Cat.I – 100 lei, Cat.II – 80 lei si Cat.III – 60 lei.

Holograf_Cat_de_departe

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola