De 8 martie „Girls Meet Bartenders” la New York Pub

Vineri, 8 martie 2013, începând cu ora 22:00, girls meet bartenders la NEW YORK PUB. Noul local autentic newyork-ez, și-a propus să-și răsfețe clientela feminină organizând un party exclusivist dedicat femeilor.
Petrecerea se anuntă să fie cu adevărat incitanta. Special pentru doamne, gazda serii va fi artistul Florin Iordache, fostul solist de la trupa Krypton. Florin ne-a incantat cu vocea lui si la Megastar 2 , iar anul acesta a participat la Eurovision fiind printre preferatii publicului.
Pentru ca noaptea sa fie perfecta , pub-ul newyork-ez le-a pregatit doamnelor si domnisoarelor un show incendiar cu shoturi, cocktailuri , fler si bar in flacari, show sustinut de cei mai tari barmani din Bucuresti.
Si pentru ca este 8 martie si femeile trebuie sa fie rasfatate pe deplin, cele mai petrecarete femei vor primi cadouri oferite de www.lenjerie-intima-dama.ro, Parisax Professionnel, Editura All, Zonta International Galati si Camellia Bijoux: lenjerie intima care le continue noaptea, carti care sa le invete cum sa aiba parte de multe seri nebune, un ruj rosu care sa le dea incredere, bijuterii care sa le accesorizeze si o floare pentru ca merita!

NewYorkPub_8Martie_Poster_ForthDraft

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola