Cauta
Adauga
Sign In

“Da Yang și Prințesa Da Yin” ajunge la copiii din Galați

Teatrul pentru Copii și Tineret “Gong” din Sibiu programează joi, 13 noiembrie, ora 11:00 o reprezentație speciala a spectacolului “Da Yang și Prințesa Da Yin” în cadrul Festivalului Internațional de Animație “Gulliver”.

Da-yang-si-printesa-da-yin-A.Kolobov-prin-galati

“Da Yang și Prințesa Da Yin” este un spectacol după o poveste orientală despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Producția Teatrului “Gong” din Sibiu a avut premiera anul acesta și surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Tânărul Da Yang pornește într-o aventură inițiatică, pentru a fi pus în fața a numeroase încercări și primejdii în încercarea de a-și salva mama bolnavă. În drumul său, acesta se îndrăgostește de o tânără prințesă și devine simbolul eroului ales prin destin.
recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.
**
DA YANG ȘI PRINȚESA DA YIN
de Eva Labadi Megyes, după un basm oriental, traducere din lb. germană în lb. română Felicia Mitraşca
REGIA: Eva Labadi Megyes; SCENOGRAFIA: Attila Bajko, Teodor Băncioiu (construcţie păpuşi); MUZICĂ ORIGINALĂ: Cari Tibor; DISTRIBUŢIA: Angela Páskuy, Claudia Stühler, Jenö Major, Adrian Prohaska, Andrei Hansel;

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola