Cauta
Adauga
Sign In

„Da Yang și Prințesa Da Yin” ajunge la copiii din Galați

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” din Sibiu programează joi, 13 noiembrie, ora 11:00 o reprezentație speciala a spectacolului „Da Yang și Prințesa Da Yin” în cadrul Festivalului Internațional de Animație „Gulliver”.

Da-yang-si-printesa-da-yin-A.Kolobov-prin-galati

„Da Yang și Prințesa Da Yin” este un spectacol după o poveste orientală despre iubire și curaj, în care regizoarea Eva Labadi Megyes folosește păpuși inspirate din teatrul tradițional japonez. Producția Teatrului „Gong” din Sibiu a avut premiera anul acesta și surprinde prin scenele dinamice, cu marionete bunraku, într-o tehnică de o precizie aproape mecanică. Tânărul Da Yang pornește într-o aventură inițiatică, pentru a fi pus în fața a numeroase încercări și primejdii în încercarea de a-și salva mama bolnavă. În drumul său, acesta se îndrăgostește de o tânără prințesă și devine simbolul eroului ales prin destin.
recomandat copiilor cu vârsta peste 5 ani.
**
DA YANG ȘI PRINȚESA DA YIN
de Eva Labadi Megyes, după un basm oriental, traducere din lb. germană în lb. română Felicia Mitraşca
REGIA: Eva Labadi Megyes; SCENOGRAFIA: Attila Bajko, Teodor Băncioiu (construcţie păpuşi); MUZICĂ ORIGINALĂ: Cari Tibor; DISTRIBUŢIA: Angela Páskuy, Claudia Stühler, Jenö Major, Adrian Prohaska, Andrei Hansel;

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola