Curs de fantomodele, la Teatrul Muzical

Sâmbătă, 18 aprilie, de la ora 18,00, pe scena Teatrului Muzical „N. Leonard” va fi pus in scena spectacolul de revistă „Curs de fantomodele”, o fantezie animată de actori, balerini și muzicieni care pun în scenă creații și contribuții artistice locale și naționale, într-un concept artistic scris și regizat de Petronel Vizitiu și Paul Buța.

Balerini, actori, soliști și orchestra de estradă a Teatrului Muzical Nae Leonard vor pune în scenă un spectacol menit să surprindă spectatorii. Textul a fost scris special de umoristul gălățean Petronel Vizitiu și adaptat de regizorul Paul Buța.
Spectatorii sunt invitați să se bucure cu secvențele muzical-coregrafice ale unor teme de excepție din genurile fun jazz, burlesc, muzical, gospel și chiar etno. Coregrafia ii apartine lui Edi Stancu, absolvent al Broadway Dance School, cunoscut pentru aparitiile din emisiunile tv de la „Dansez pentru tine”, „Românii au talent” sau„Vocea României”.
Din distribuţia spectacolului fac parte: Viorica Sion şi Viorica Mărăndici, Mitică Belciugan, Radu Horghidan, Izabela Oancea, Paul Buţa, Luminiţa Volga, Cristina Vasopol, Mariana Pisică, Ionuţ Negrişanu, Mihail Anton. Scenografia este realizată de Lăcrămioara Dumitraşcu.
Preţurile biletelor sunt: 21,60 de lei, preţ întreg, şi 10,80 lei, preţ redus.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola