Cum poate schimba ASUS ROG Flow Z13 viața unui gamer

rog flow z13 1

Așa cum călătorului îi șade bine cu drumul și gamerului îi șade bine cu laptopul de gaming. Privind noua tabletă ASUS ROG Flow Z13, parcă mai bine îi șade și cu un dispozitiv extrem de portabil, suplu, elegant, cu un stil pronunțat SF, compact și performant. Dar poate oare o tabletă de gaming să ofere suficientă performanță pentru a detrona laptopurile dedicate din topul preferințelor?

Cel mai important aspect pentru gaming este configurația sistemului. Iar atunci când un dispozitiv vine cu un combo format dintr-un procesor de generația a 12-a Intel Core i7-12700H cu 14 nuclee și o placă video NVIDIA GeForce RTX 3050, știi sigur că toate jocurile tale tocmai au urcat o treaptă în materie de calitate. Acest combo sună redutabil pentru orice laptop de gaming, motiv pentru care este cu atât mai surprinzător că în cazul de față avem de-a face cu o tabletă care rulează Windows 11 pe un ecran 4K.

rog flow z13 2

Formatul nu pare să mai fie o piedică în calea performanței, iar un ecran de numai 13 inchi s-a dovedit a fi excelent pentru orice joc AAA, grație calității și fluidității cu care această tabletă este capabilă să randeze toate cadrele din jocuri. Distanța față de ochi, în cazul unei tablete, este ceva mai mică decât atunci când folosești un laptop sau un desktop. Astfel ecranul cu diagonală de 13 inchi îți va umple optim câmpul vizual, permițându-ți să vezi fără probleme detaliile.

rog flow z13 4

Vei aprecia asta mai ales în condiții de mobilitate, pentru că, odată ajuns acasă, poți conecta tableta la un televizor mare din sufragerie sau la monitorul desktopului de pe birou ceea ce, în materie de experiență de gaming, va constitui un spor, dacă mai conectez și un mouse sau, eventual, o tastatură de gaming. Camera frontală este HD, iar cea de pe spate are un senzor de 8MP.

ROG Flow Z13 vine cu un design evoluat

Designul inovator al acestei tablete este inspirat de retro-futurism și include elemente cu un aspect care amintește de navele spațiale. Pentru a crea o estetică Sci-Fi pe panoul dorsal, ASUS a folosit un aliaj de aluminiu 6063 de înaltă densitate.

Un element aparte e fereastra de sticlă de pe panoul dorsal, care e iluminată RGB. Acesta îți permite să vezi direct placa de bază. Componentele au putut fi montate pe ambele părți  ale plăcii de bază, pentru a obține performanțe mai mari, în ciuda spațiului limitat al unui dispozitiv de 13 inchi.

rog flow z13 6

Tableta vine și cu un suport încorporat, care poate fi deschis la 170 de grade, asigurând unghiuri optime de vizualizare. Se dovedește stabil și robust. În combinație cu tastatura care se poate atașa foarte ușor magnetic poți obține efectiv un laptop de gaming performant.

Unul care se pretează excelent și la activități de tip office, sau la utilizarea pe post de tabletă obișnuită. Portabilitatea este un atu redutabil al cestei tablete, care cântărește în jur de 1,18 kg și deci o poți transporta cu ușurință.

Autonomie și versatilitate

ROG susține că bateria lui Z13 poate atinge o autonomie de peste 10 ore, iar încărcarea Power Delivery de 100 W îți permite să lucrezi sau să te joci oriunde și oricând. Cântărește 300 de grame și poate încărca tableta până la 50% în doar 30 de minute. Cu ajutorul acestui adaptor, poți aplica profilul de răcire Turbo sau manual.

ROG Flow Z13 se poate folosi ca o tabletă obișnuită, pentru a naviga pe internet, a urmări un film online sau a juca jocuri mobile pe ecranul tactil. Tableta e bună și pentru lucru, inclusiv în condiții de mobilitate. Asta prin simpla folosire a modului clamshell, prin atașarea tastaturii și deplierea suportului.

rog flow z13 8 1

Tastatura inclusă a fost proiectată cu gândul la versatilitate. Când nu o folosești, poate funcționa pe post de capac. Atracția principală a acestui dispozitiv pentru un gamer este calitatea excelentă a redării celor mai recente titluri AAA. Redă imagini clare și culori excelent echilibrate. Dar dacă vrei distracție cu prietenii, conecteaz-o la un monitor extern și până la patru controlere Xbox. Dacă vrei să faci un video despre sesiunea ta de joc, poți folosi tableta fără probleme și pentru crearea de conținut. Pentru comunicațiile vocale, matricea de 3 microfoane și tehnologia AI Noise Cancelation mențin comunicațiile clare. Atât pentru tine, cât și pentru coechipierii tăi, chiar și în medii zgomotoase.

Galerie foto:

Tableta este pe cale să-ți dea peste cap viața de gamer. Mobilitatea pe care ți-o oferă extinde virtual nelimitat spațiul tău de joacă. Poți transporta foarte ușor întreg echipamentul tău oriunde mergi. Cu această tabletă poți fi simultan și gamer, dar și creator de conținut. Și te va ajuta să-ți faci impecabil treaba și la birou. Stilul tău de viață se va îmbunătăți sesizabil. Indiferent de scenariul de lucru sau de distracție în care afli, vei avea în Flow Z13 un partener potrivit, care în timp probabil că va deveni indispensabil.

Prețuri ROG Flow Z13

  • GZ301ZA, FHD, i5-12500H, 16 GB RAM, 512 SSD, Iris Xe:
  • GZ301ZC, FHD, i7-12700H, 16 GB RAM, 512 GBB, RTX 3050:
  • GZ301ZE, FHD, i9-12900H, 16 GB RAM, 1 TB SSD, RTX 3050 Ti:
  • GZ301ZE: QHD, i9-12900H, 16 GB RAM, 1 TB SSD, RTX 3050 Ti:

Citiți articolul original pe

Declinarea răspunderii! pringalati.ro este un agregator automat al media din Romania. În fiecare articol este specificat hyperlinkul către sursa primară. Toate mărcile aparțin proprietarilor lor de drept, toate materialele autorilor lor. Dacă sunteți proprietarul conținutului și nu doriți să vă publicăm materialele, vă rugăm să ne contactați prin e-mail – [email protected]. Conținutul va fi șters în 24 de ore.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola