Cum am reusit sa vizionez orice canal TV romanesc chiar daca locuiesc in strainatate

tv online gratuit in romania

2019 a fost anul in care viata a schimbat macazul spre Spania. Din mai multe motive am decis sa parasesc Romania pentru un viitor mai bun acolo. Mi-a fost foarte usor sa ma acomodez, iar limba spaniola am invatat-o natural. Inainte sa plec legam cateva fraze uzuale si cam atat.

Sunt multe lucruri total diferite, de la piata muncii si chirii pana la sistemul de sanatate si de transport. Lucruri absolut banale si firesti le-am perceput ca fiind SF. Spaniolii mi s-au parut un popor primitor, dar nu toti vor fi de aceeasi parere. Acest articol nu este despre ce a insemnat mutarea in Spania pentru mine, ci pentru a va oferi un pont foarte util.

Televiziunea online, o solutie ideala pentru romanii din strainate

Intr-o tara straina este mai greu sa gasesti un furnizor de televiziune care transmite canale TV romanesti. Indiferent cat de mult te-ai integrat in societatea de adoptie, de multe ori vei simti nevoia sa te uiti la stiri din Romania, sa urmaresti o emisiune de divertisment locala sau sa te bucuri de un meci comentat in limba natala. Nu este imposibil sa gasesti un furnizor care iti poate oferi posturile romanesti. Am prieteni romani stabiliti in Germania si Austria care platesc un abonament destul de costisitor pentru a se bucura de cateva posturi romanesti.

Acum mai bine de 1 an am descoperit platformele de televizune online. Cu un singur click sau atingere de ecran poti viziona gratuit orice canal TV din Romania pe telefon, tableta sau laptop. Desigur, cu un cablu HDMI poti reda continutul si pe televizor.

Ce avantaje are televiziunea online?

  • este gratuita;
  • nu exista restrictii de vizionare – poti urmari orice canale, cand, cum si cat doresti;
  • este accesibila de oriunde pe orice dispozitiv conectat la Internet;
  • este legala – nu va imaginati ca veti primi acasa somatii sau amenzi pentru ca urmariti canalele tv online grauit;
  • continut redat intr-o calitate superioara;
  • fara programe de instalat, dispozitive auxiliare sau antene.
  • nu este nevoie nici macar sa iti creezi un cont;
  • poti viziona linistit fara sa fii agasat de reclame enervante.
  • nu vei mai depinde de furnizorul de cablu tv pentru a avea acces la unele canale TV.

Pentru romanii stabiliti in strainatate, transmisiile TV online gratuite sunt lozul castigator. In acest fel ei pot fi conectati cu evenimentele din tara sau pot urmari filme, seriale, meciuri sau emisiuni. De asemenea, nu exista niciun fel de restrictie pentru TV online. In plus, continutul este afisat intr-o calitate superioara si puteti uita de antene sau alte dispozitive auxiliare. Nici macar nu este nevoie sa iti creezi cont sau sa te inregistrezi undeva.

Picture of prinGalati

prinGalati

Comentarii - 1

Mandatin

Mandatin

Se poate folosi si https://canaletv.biz si https://rotv.pro . Eu ii folosesc si se vede bine atat pe Tv , laptop si telefon. Reclama nu au deloc.

februarie 8, 2024 10:14 am Raspunde

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola