Cros pentru studenţi, pe faleza Dunării

Sâmbătă, 17 octombrie 2015, la Galaţi se va desfăşura prima ediţie a crosului studenţesc CRO∫∫-ING.

crossing-galati

Concursul este organizat de Facultatea de Inginerie din cadrul Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi, cu sprijinul Primăriei Municipiului şi al Direcţiei Judeţene pentru Tineret şi Sport Galaţi, şi se adresează tuturor studenţilor Universităţii „Dunărea de Jos” din Galaţi.
Înscrierile se fac începând cu ora 9.30, la punctul de trecere bac de pe faleza inferioară a Dunării. Startul se va da la ora 10,00, din acelasi loc. Crossul se va desfăşura astfel: o cursă pentru băieţi şi una pentru fete, pe toată lungimea falezei.
După cum declară decanul Facultății de Inginerie, Cătălin Fetecău, crosul se adresează tuturor studenților Universității „Dunărea de Jos” din Galați și se va desfășura astfel: o cursă pentru băieți și una pentru fete, pe toată lungimea falezei – 4 km.
„Este prima ediție, sperăm că în anii următori să crească atât interesul pentru astfel de evenimente cât și interesul pentru inginerie, în general, întrucât este foarte mare nevoie de ingineri”, declară decanul Cătălin Fetecău.
Premiile vor fi acordate de Asociaţia Absolvenţilor Facultăţii de Mecanică din Galaţi şi S.C. Criomec SA.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola