Cristina Vasopol – O voce a Teatrului Muzical

Sâmbătă, 10 octombrie, începând cu ora 18.00, gălăţenii sunt invitaţi la un spectacol denumit „O voce a Teatrului Muzical”, în care vor putea asculta vocea senzaţională a Cristinei Vasopol, solistă a Teatrului Muzical care a participat recent la emisiunea difuzată de ProTV „Vocea României” şi a întors toate cele patru scaune ale membrilor juriului – Loredana, Smiley, Marius Moga şi Tudor Chirilă, interpretând piesa „Cry baby” a lui Janis Joplin.

vasopol

Gălăţeanca Cristina Vasopol a fost convinsă în cele din urmă de Loredana, care i-a spus, în cadrul emisiunii: „Cristina, ai o voce extraordinară! Este cea mai grozavă pe care am ascultat-o până acum. Am fost atentă la toate micile detalii din vocea şi la perfecţiunea cu care au reuşit să le combini cu o atitudine extrem de feminină dar şi de puternică în acelaşi timp. Ai schimbat pur şi simplu aerul aicea când ai intrat, şi vocea ta ne-a transformat pe toţi! Cred că ţi-ai dat seama că îmi doresc foarte, foarte tare să vii la mine în echipă şi să construim mai departe ceva nemaivăzut. Să-i lăsăm cu gura căscată pe toţi!”.
Cei care doresc să asculte live vocea Cristinei Vasopol, care ar putea deveni şi Vocea României, sunt invitaţi la acest spectacol care va avea loc la Teatrul Muzical Nae Leonard.
Gălăţeanca Cristina Vasopol îi va avea ca invitaţi la acest spectacol pe: Mariana Pisică, Luminiţa Vologa, Anton Mihail, Ionuţ Negrişanu şi desigur, soţul ei, Valentin Vasopol.
Preţul unui bilet este de 10,80 lei.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola