Cristi Minculescu şi Iris sunt “Din nou împreună” la Galaţi

Turneul “Din nou împreună” ajunge la Galaţi, cu un concert de excepţie marca Iris pe 1 octombrie, de la ora 19.00, la Teatrul Muzical Nae Leonard. După trei ani de absenţă, Cristi Minculescu revine alături de IRIS, împreună cu care a scris o pagină importantă în istoria muzicii româneşti, timp de 35 de ani.

Cristi-Minculescu-si-Iris-galati

Turneul va avea loc în 14 oraşe din România şi la Chişinău, în perioada 18 septembrie – 15 octombrie, şi, aşa cum sugerează însuşi numele, este o sărbătorire a faptului că trupa revine în faţa publicului în formula care i-a consacrat.
Întrebat recent despre oraşele dragi din România, Cristi Minculescu povesteşte despre Galaţi: “E o plăcere să revin pe malul Dunării, la Galaţi. Aici avem prieteni de suflet, care ne duc mereu la cea mai bună masă de peşte de pe faleză”.
Cine nu îşi aminteşte versurile pieselor precum “Baby”, “Nu mă uita”, „De vei pleca” sau “Strada ta”? Cristi Minculescu şi IRIS invită toţi gălăţenii să retrăiască alături de ei, timp de aproape două ore, cele 4 decenii de succes, într-un show pentru toate vârstele, de la nostalgici până la generaţia tânără.
Biletele se găsesc la casa de bilete a sălii de spectacol, în reţeaua magazinelor Germanos, Orange, Vodafone şi Diverta sau online pe www.iabilet.ro.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola