„Crissmusic Festival” , la Galaţi

CrissMusic Canto School Galati organizeaza in data de 6 iunie 2015, la Galati, festivalul „Crissmusic Festival”, prin care se doreste selectia şi promovarea tinerelor talente în domeniul interpretării muzicii pop, educarea sensibilităţii, promovarea actului artistic de calitate, stimularea spiritului de competiţie, a comunicării si a fair play-ului între participanţi.

Crissmusic Festival -2015

Participanţii la „Crissmusic Festival” pot fi copiii si adolescentii cu varsta intre 4 si 18 ani din gradinite, şcoli, palate, cluburi ale copiilor atat din Romania cat si din strainatate. Festivalul se va desfasura la Casa de Cultura a Studentilor din Galati. Toţi copiii care doresc să participe la preselecţie trebuie sa trimita până la data de 23 mai 2015 pe adresa de e- mail: [email protected] , fişa de înscriere, o piesa (pozitiv+negativ) în format MP3, si videoclipul (pentru cei care se inscriu la sectiunea „IDOLUL MEU”, o fotografie si copie certificat de nastere. Piesele admise la preselecţie vor fi prezentate în concurs.
Taxa de participare la concurs variaza intre 150 si 300 lei, in functie de numarul de sectiuni la care vor participa.
La sfarsitul festivalului, se vor acorda premii precum: Marele Trofeu „CrissMusic Festival” in valoare de 1000 lei, Marele Trofeu al fiecarei categorii, in valoare de 500 lei ( pe fiecare categorie), Premiile I, II, III premiate cu diplome si medalii, dar si premii speciale oferite din partea juriului şi a partenerilor.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola