Conferinta „Comunica eficient cu copiii”, Invitata special Antonia Noël

Antonia Noël soseste la Galati în 21 noiembrie cu conferinta despre comunicarea dintre Parinti si Copii, destinata cu precadere parintilor dar si tuturor adultilor în contact cu copiii (cadre didactice, instructori, psihologi, medici).
Adeptă a metodei ESPERE, Antonia Noël le va vorbi părinţilor prezenţi la conferinţă despre comunicarea relaţională cu copiii; gestionarea comportamentelor atipice; ascultarea nevoilor şi dorinţelor copiilor; diferenţierea mesajelor copiilor şi registrele în care aceştia ne vorbesc; conştientizarea dimensiunilor parentale (rolurile de mama-tata) şi funcţiile lor. Metoda Espere este o pedagogie a comunicării cu efect terapeutic, care permite îmbunătăţirea comunicării în viaţa de zi cu zi, precum şi depăşirea anumitor dificultăţi majore din viaţa fiecăruia. Tehnicile de comunicare dobândite se pot aplica în toate relaţiile din viaţa noastră, ameliorând considerabil comunicarea şi implicit, propria viaţă.
Adulţii vor pleca de la conferinţă cu instrumente concrete ale Metodei ESPERE, cu o abordare nouă şi eficace pentru a relaţiona constructiv şi pozitiv. Evenimentul “Comunică eficient cu copiii” se adresează deopotrivă părinţilor, cât şi altor adulţi care, prin prisma meseriei lor, intră frecvent în contact cu copiii – pedagogi, profesori, educatori, medici, psihologi etc.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola