Conferinta „Cancer: Chimioterapie sau vitamine?”, 25 martie

Află rezultatele cercetărilor din domeniul sănătății naturale care au demonstrat științific că toate mecanismele-cheie care fac din cancer o boală mortală pot fi blocate.
Prezentarea va fi susţinută de Paul Anthony Taylor, Directorul executiv al Fundaţiei de Sănătate Dr. Rath. Autor, cercetător şi speaker cunoscut la nivel internaţional, Paul Taylor este co-autor al cărţii unice şi curajoase „Rădăcinile naziste ale Bruxelles UE” – scrisă împreună cu Dr. Matthias Rath, Dr. Alexandra Niedzwiecki şi August Kowalczyk. Paul lucrează pentru fundaţie din anul 2003, iar de atunci a acumulat o experienţă foarte largă şi cunoştinţe foarte bogate în domeniul sănătăţii naturale şi în cel al politicilor din domeniul sănătăţii. Cei care au participat la conferinţele pe care le susţine au aflat, printre altele, despre modurile incredibil de variate si de subtile în care ne este influenţată sănătatea.
Cu fiecare conferinţă, Paul Taylor adaugă noi informaţii şi prezintă noi descoperiri revoluţionare din domeniul sănătăţii naturale, precum cele bazate pe studiile ştiinţifice care demonstrează faptul că toate mecanismele-cheie care fac din cancer o boală mortală pot fi blocate. Prin aceste conferinţe, Fundaţia de Sănătate Dr. Rath le oferă oamenilor informaţii ştiinţifice şi documentate care nu sunt accesibile pe scară largă – precum cele rezultate din studiile realizate de Institutul de Cercetare Dr. Rath din SUA – şi le arată cum îşi pot proteja dreptul la sănătate în faţa intereselor de afaceri aflate în spatele intereselor politice.
Conferința va fi tradusă în limba română.
Conferinta va avea loc marti, 25 martie la Complexul Muzeal de Ştiinţele Naturii Galaţi, PARTICIPAREA ESTE GRATUITĂ însă, numărul de locuri fiind limitat, este necesară confirmarea participării prin e-mail sau telefon
[email protected] / 021-589.74.23 / 0737.19.17.82
Data limită pentru înregistrare: vineri 21 martie (inclusiv).
Se vor rezerva rânduri pentru cei care s-au înregistrat. Persoanele care nu s-au înregistrat dinainte vor fi îndrumate spre locurile rămase disponibile, în limita acestora.

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola