Concursuri tematice cu premii pentru studenti si masteranzi

Universitatea Româno-Americană ii invită pe studenti si masteranzi să participe la o serie de concursuri tematice care acoperă diferite domenii, organizate în cadrul proiectului „ȘCOALA PRACTICĂ: Inovare în învățământul superior și succes pe piața muncii”. Concursurile se adresează tuturor studenților și masteranzilor, indiferent de universitatea de proveniență, participarea fiind GRATUITĂ.

Primul concurs, „Simulări de negocieri comerciale”, organizat de Centrul de Negociere și Mediere din cadrul Universității Româno – Americane, va avea loc în data de 28 aprilie 2015, de la ora 12:00, în sala 223 din campusul Universității Româno – Americane (Bld. Expoziției nr.1B, Bucuresti) și constă în rezolvarea unor teste pe baza materialelor pregătitoare disponibile pe website-ul centrului:http://cnm.rau.ro.
Primii 12 concurenți, în ordinea descrescătoare a punctajelor obținute, vor fi selectați pentru etapa finală, ce presupune simularea unor negocieri comerciale. Câștigătorii concursului vor fi selectați în ordinea descrescătoare a punctajelor primite la a doua etapă din partea comisiei de evaluare formată din specialiști în domeniu.
Preinscrierea se realizează până vineri, 24 aprilie 2015, prin intermediul formularului online: , iar documentele trebuie depuse la sala 119 din campusul Universității Româno – Americane (Bld. Expozitiei nr.1B, Bucuresti) până cel tarziu luni, 27 aprilie 2015, ora 16:00.
Cel de-al doilea concurs, „Tranzacționare pentru studenți și masteranzi”, organizat de Centrul de Piete Financiare Interne și Internaționaledin cadrul Universității Româno – Americane, în parteneriat cu Casa de Brokeraj Tradeville, se desfășoară online, fiind un proces simulat de tranzacționare pe piețele financiare internaționale prin utilizarea platformei de tranzacționare onlineStartrade 360 (demo), aparținând SSIF Tradeville S.A.
La deschiderea conturilor de tranzacționare, participanții vor primi o sumă virtuală de 20.000 euro, pe care o vor folosi ca sursă de finanțare a tranzacțiilor pe piețele financiare.
Scopul participanților va fi obținerea, până la sfârșitul perioadei de concurs, a celei mai mari valori a portofoliului individual.
Juriul Concursului va fi alcătuit din trei specialiști din domeniul financiar-bancar.Vor fi acordate patru premii, fiecare în valoare de 1250 lei, participanților care ocupă primele patru poziții în clasamentul final al Concursului.
Concursul se desfășoară în perioada 27 aprilie – 27 mai 2015, iar înscrierea se realizează în perioada 6 – 27 aprilie 2015. Documentele trebuie depuse la sala 119din campusul Universității Româno – Americane (Bld. Expozitiei nr.1B, Bucuresti) până cel târziu luni, 27 aprilie 2015, ora 12:00.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola