Concursul „Orasul meu. Romania mea”

In perioada 7-11 aprilie 2014, în cadrul săptămânii „Scoala altfel: Să ştii mai multe, să fii mai bun!”, Centrul de Iniţiativă Comunitară Galati demarează concursul „Oraşul meu. Romania mea!”. Asociaţia îşi propune să aducă un plus de valoare în educaţia non-formală a elevilor de liceu, prin antrenamentul creativităţii în ceea ce priveşte promovarea aspectelor pozitive din Galaţi, dar şi din Romania.
Concursul constă în realizarea unui proiect cu titlul „Oraşul meu. Romania mea”. In cadrul acestei activităţi, participanţii vor putea reflecta, sub orice forma doresc, modul în care consideră că trebuie sa arate oraşul şi ţara lor. Cele mai inovative şi mai realiste trei proiecte vor fi premiate cu câte 500 de lei fiecare. Participanţii pot opta în realizarea proiectelor pentru teme ce vizează atât oraşul Galaţi cât şi România, sau ambele la un loc. Concurenţii pot realiza machete, desene, eseuri, filme de scurt metraj sau orice altă formă de exprimare artisitică ce poate fi jurizată.
Premiile se vor acorda în baza regulamentului de participare, realizat de către Asociaţia Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi. Acesta va fi disponibil pe siteul asociaţiei http://www.initiativacomunitara.ro.
Proiectele vor fi trimise prin email la adresa [email protected], iar cele care nu pot fi transmise prin acest mod, vor fi depuse la sediul Asociaţiei Centrul de Iniţiativă Comunitară Galaţi – Bankers Hubb&Cafe (Strada Tecuci, Blocul Melcret). Inscrierea în concurs se poate face atât online, la adresa de e-mail menţionata şi pe pagina de facebook a asociaţiei, https://www.facebook.com/CentruldeInitiativaComunitara. Cât şi telefonic la numărul – 0745428290
Obiectivele principale ale acestui proiect constau în promovarea educaţiei non-formale în licee şi motivarea tinerilor spre un design educaţional diferit prin lărgirea şi completarea orizontului de cultură naţională într-un mod flexibil şi creativ.

afis (1)

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola