Concursul Național „Tinerii Dezbat”

Cea de-a VI-a ediție a Concursului Național „Tinerii Dezbat” se desfășoară în toată țara în perioada 23 martie – 15 iunie 2015. Cunoscută ca „olimpiada dezbaterilor”, competiția se desfasoara in toata tara in perioada 23 martie/15 iunie.

„Tinerii Dezbat” este cel mai amplu campionat de dezbateri adresat elevilor de liceu din România. Pentru a participa la ediția 2015, liceele se pot inscie pana la data de 7 aprilie2015, completând formularul de aplicație disponibil pe platforma dedicata proiectului:www.tineriidezbat.ro. Fiecare liceu poate înscrie o singură echipă formată din 3 elevi coordonați de un profesor.
Alcătuit din 3 etape competiționale distincte (județeană, regională și națională) și un seminar de formare adresat profesorilor coordonatori, Concursul Tinerii Dezbat invită profesorii alături de elevii lor într-o experiență de învățare a argumentării și de formare a gândirii critice.
Concursul Național „Tinerii Dezbat” pune față în față echipe de elevi pentru a dezbate teme diverse, cu scopul dezvoltării competenţelor de comunicare şi a atitudinilor social-civice democratice, necesare tinerei generații pentru participarea activă la viaţa socială.
Dezbaterile, în formatele practicate de universități prestigioase din lume, sunt exersate în România, de peste cinci ani, în cluburile de dezbateri din școli și, de peste 20 de ani, în cluburile ARDOR.
Concursul „Tinerii Dezbat” aduce mișcarea de dezbateri la amploarea pe care o are în majoritatea țărilor democratice cu bune practici în domeniul educațional.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola