Concursul International de Interpretare „Miniatura Romantica”

În perioada 22-25 mai 2013 la Galati va avea loc cea de a XVII-a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare „Miniatura Romantică”, eveniment care se adresează preşcolarilor şi elevilor din clasele I-XII. Manifestarea cuprinde în acest an următoarele secţiuni: pian, canto clasic, vioară, corzi grave, instrumente de suflat şi percuţie, muzică de cameră.
Termenul limită de înscriere la această competiţie internaţională este 10 mai, dată până la care viitorii concurenţi trebuie să trimită fişele de înscriere, iar până pe data de 22 mai trebuie depuse la secretariatul concursului, copiile repertoriului. Taxa de participare la a XVII-a ediţie a Concursului Internaţional de Interpretare „Miniatura Romantică” este de 60 lei.
Conform regulamentului, organizatorii, Liceul de Artă „Dimitrie Cuclin” şi Centrul Cultural „Dunărea de Jos”, vor acorda premii şi menţiuni pentru fiecare disciplină şi clasă, constând în diplome. Trebuie precizat că în cadrul fiecărei secţiuni se va desemna câte un Finalist, participanţi care vor concura în finală pentru Marele Premiu.
La ediţia din acest an a Concursului Internaţional de Interpretare „Miniatura Romantică” premiile remunerate vor fi: 500 lei – Marele Premiu şi 5 Premii Finalist în valoare de câte 300 lei.
In deschiderea concursului va avea loc recitalul castigatorului marelui premiu al editiei de anul trecut George Virban

miniatura-romantica-2013

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola