Concurs naţional de dans „Galatz Fest Dance”

Sâmbătă, 24 octombrie 2015, la Casa de Cultură a Sindicatelor din Galaţi, se va desfaşura cea de-a patra ediţie a concursului naţional de dans ”Galatz fest dance”.

Concursul se adresează copiilor şi tinerilor între 7 şi 19 ani. Se vor oferi premii: premiul I, II, III, mentiuni, premii speciale. Inscrierile pentru participare la concurs au început şi se fac pâna la data de 17 septembrie 2015 pe mail la: [email protected]. Taxa de participare la concurs este de 20 de lei persoană (moment trupa/pe dans) şi 30 de lei (moment solo/pe dans). Scopul concursului este descoperirea, susţinerea şi promovarea tinerelor talente, dar şi menţinerea sănătăţii practicanţilor.
Sectiuni, pentru duet sau trupe,sunt următoarele: Modern / show dance; Dans majorete / aerobic; Dans de caracter (oriental, tiganesc, irlandez, jazz, musical, spaniol, polonez, rusesc, grecesc, indian, contemporan, sud American, folclor stilizat, cabaret); Breakdance / Hip hop / Street dance; Dans popular. Trupele pot fi alcatuite din minim patru persoane şi maximum 25 de persoane pentru fiecare categorie. Un grup poate participa la una sau mai multe secţiuni, achitând taxa pentru fiecare secţiune în parte. În plus, nu se admite participarea, în calitate de concurent, a elevilor care urmează cursuri de dans de performanţă. Concurenţii pot prezenta mai multe dansuri, însă cu condiţia să fie la secţiuni diferite.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola