Cauta
Adauga
Sign In

Concurs „Din pasiune pentru lectura”

Concurs „Din pasiune pentru lectura”

Una dintre activitatile intens practicate de societate inainte de aparitia televizorului si a internetului era lectura. Acest lucru se reflecta in calitatea si comportamentul oamenilor, si fac referire aici la acea societate galanta, decenta si rafinata. Sunt convins ca multi dintre noi ar dori o revenire la acele valori.
Sunt multe voci care afirma ca oamenii din ziua de azi nu mai citesc. Gresit! De fapt oamenii citesc, citesc reviste de scandal, bloguri, ziare de calitatea indoielnica, urmaresc emisiuni care le jignesc inteligenta si filme cu buget redus. De aici si toata decaderea la care suntem martori zi de zi.

Va propun asadar sa lasam deoparte continuturile low-quality si sa incercam sa ne folosim putinul timp liber pe care il avem pentru relaxare, pentru introspectie si pentru a invata lucruri noi. Putem face toate acestea odata citind.
Fie ca citim beletristica, fie ca citim carti specializate, carti de istorie, carti de geografie sau de teorie sociala, important este sa ne punem creierul la treaba, importanta este acea concentrare sustinuta pe care TV-ul sau Internetul nu le pot oferi.

De ce sa urmarim niste show-uri in care niste no name-uri isi expun viata privata, cand am putea sa citim un volum de beletristica in care personajele sunt la fel de expuse, in care le putem studia comportamentul, imbracamintea, ba chiar le-am putea citi si gandurile. Si toate astea trecute prin filtrul gandirii noastre, nu asimilate pe cale bucala in fata TV-ului.
In speranta ca v-am deschis apetitul pentru citit, nu va pot ura decat lectura placuta.
In acelasi timp vin in ajutorul dumneavoastra organizand alaturi de librariile Humanitas un concurs in care va vom oferi saptamanal o carte.
Tot ce trebuie sa faci este sa dai like paginii Prin Galati de pe Facebook si sa raspunzi corect la intrebarea: „Care este adresa Librariei Humanitas din Galati?” si poti castiga un exemplar din volumul „Cateva sfarsituri de lume” de Adrian Georgescu, aparut de curand in colectia „Rasul lumii” la Editura Humanitas. Trimiteti raspunsurile la adresa [email protected] si in urma unei trageri la sorti, castigatorul va fi contactat pe mail luni.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola