Concurs de fotografie organizat de Primarie

Primăria municipiului Galați organizează, începând cu data de 20 februarie, un concurs de fotografii, dotat cu premii, la care poate participa orice pasionat de arta fotografică din oraș, indiferent de vârstă.  Competiția face parte din proiectului ”Silver City”, finanţat prin Programul  de Cooperare Transnaţională Sud Estul Europei şi are ca scop sensibilizarea publicului în ceea ce priveşte contribuţia persoanelor în vârstă la dezvoltarea societăţii noastre şi a diverselor moduri de a favoriza această contribuţie. Iniţiativa caută să încurajeze factorii de decizie şi părţile implicate să se mobilizeze şi să ia măsuri pentru favorizarea îmbătrânirii active şi întărirea solidarităţii între generaţii.
Concursul îşi propune să ilustreze aceste aspecte prin intermediul fotografiilor, competiția fiind structurată pe trei secţiuni:
1. seniorii şi solidaritatea între generaţii;
2. seniorii şi activităţile de recreere (sport, manifestări cultural-artistice);
3. seniorii şi mediul de muncă.
Concursul de fotografie „Silver City” se va desfăşura în perioada 20.02.2014 – 11.03.2014, perioada de înscriere fiind 20.02.2014 – 03.03.2014.
Data şi locul acordării premiilor vor fi anunţate la finalul  concursului, atât pe pagina de Facebook cât şi pe site-ul Primăriei municipiului Galaţi.
Pentru înscrierea în concurs este necesară transmiterea fotografiilor realizate în format digital,  împreună cu datele personale (numele şi prenumele participantului, vârsta şi numărul de telefon), la adresa de email: [email protected], până pe data de 03 martie 2014. Prin înscrierea imaginii în concurs, participantul declară în mod implicit că este deţinătorul drepturilor de autor asupra acesteia şi îşi asumă toate consecinţele legale în cazul în care se dovedeşte ca nu deţine drepturile intelectuale asupra fotografiei. Concurentul este unic responsabil pentru orice consecinţe directe sau indirecte care pot apărea ca urmare a participării cu fotografii la acest concurs. Fotografiile înscrise trebuie să fie originale, realizate de concurenţi. Organizatorul concursului nu îşi poate asuma răspunderea pentru nicio fotografie însuşită în mod ilegal de către concurenţi.
Participanţii pot înscrie minimum o fotografie pentru oricare dintre cele trei secţiuni şi maximum 3 fotografii, câte o fotografie pentru fiecare secţiune a concursului,menţionându-se secţiunea din concurs aferentă fiecărei fotografii înscrise. Fotografiile vor avea şi un titlu care să reflecte cât mai bine subiectul acestora. Fotografiile trebuie să fie color, cu o rezoluţie minimă de 8Mp (mega pixeli), pentru asigurarea calităţii în cazul tipăririi acestora.Fotografiile înscrise în concurs vor fi postate de organizator pe pagina de Facebook aferentă concursului (https://www.facebook.com/concursfoto.silvercity), până pe data de 03 martie 2014.
Vizitatorii vor putea vota fotografiile favorite pe pagina de Facebook, până la  data de 09 martie 2014, rezultatele finale fiind anunţate în data de 11 martie 2014.
Participanții ale căror lucrări vor primi cele mai multe aprecieri din partea utilizatorilor Facebook vor fi desemnați câștigători ai locurilor I, II și III și vor fi premiați de către organizator.  În caz de egalitate a numărului de aprecieri exprimate, ordinea câştigătorilor va fi stabilită prin tragere la sorţi, în momentul acordării premiilor.
Concursul este dotat cu următoarele premii:
Locul I: Card memorie cameră foto cu o capacitate de 8 GB şi un album fotografic al municipiului Galaţi;
Locul II: Card memorie cameră foto cu o capacitate de 4 GB şi un album fotografic al municipiului Galaţi;
Locul III:. Album fotografic al municipiului Galaţi.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola