Concurs: Castiga de 8 martie un aranjament floral de la Passiflora

ACEST CONCURS S-A INCHEIAT VA MULTUMIM PENTRU PARTICIPARE, ASTAZI, 8 MARTIE, VOM ANUNTA CINE A CASTIGAT UN ARANJAMENT FLORAL OFERIT DE PASSIFLORA SI prinGalati.ro.
aranjament-floral

Se apropie primavara si cand zic asta ma refer la ziua de 8 martie si pentru faptul ca vrem sa va ajutam punem la bataie un concurs prin care poti sa-ti surprinzi mama, iubita/sotia printr-un mod original.
Passiflora impreuna cu prinGalati.ro te premiaza cu un aranjament floral in valoare de 150 lei la care se adauga si livrarea gratuita la domiciliul persoanei careia vrei sa il faci cadou si pentru a castiga nu trebuie decat sa pui linkul de concurs pe pagina ta de facebook.
Suntem de parere ca daca iubesti ai sa faci tot timpul in asa fel incat sa surprinzi persoana de langa tine si asta se face iesind din banal, toti apeleaza la clasicul buchet de flori care nimeni nu zice ca e clasic dar modul prin care il oferi trebuie sa fie unic si din acest motiv Passiflora te ajuta sa fii special de 8 martie.
Passiflora nu e vorba doar de o simpla florarie ci de o adevarata echipa de artisti ce creeaza capodopere florale si poate fi vizitat la sediile din Str. 1 Decembrie 1918, bloc S7B, parter si cel de la bloc S7D, parter.
Pentru a participa la concurs sa pui linkul de concurs pe pagina ta de facebook, precum in exemplul de mai jos:

Captura

Nu uita ca in campul adresei de email trebuie sa scrii adresa ta corecta pentru ca prin ea te vom contacta pentru a discuta unde vrei sa livrezi superbul aranjament floral din imagine in valoare de 150 lei.
Extragerea va fi facuta in ziua de 7 martie prin intermediul sitului random.org care va alege un castigator. Dupa alegerea acestuia il vom publica pe site si il vom contacta. Nu uita sa dai si LIKE pe facebook paginii prinGalati.ro pentru ca astfel iti sporesti sansele de castig.
Mult succes !

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola