Concertul Taxi din Scena – distracția și muzică bună, ingredientele unui spectacol de excepție

Formația Taxi a dat tonul la distracție sâmbătă, în clubul Scena, oferind gălățenilor veniți în număr mare la concert, o seară de excepție. Veselie, muzică bună și show incendiar au fost ingredientele de bază ale nopții care au făcut ca cele peste 100 de persoane din public să danseze, să cânte și să ofere ropote de aplauze cântec după cântec. Membrii formației au urcat pe scenă puțin după ora 22, concertul fiind deschis în forță cu un instrumental intens.
După cum ne-a obișnuit, Dan Teodorescu, solistul formației Taxi, este un one-man show care reușește cu succes să tină spectatorii în priză – atât doamnele, cât și domnii. De asemenea, acesta s-a făcut plăcut prin intermediul glumelor dintre melodii, care au stârnit hohote de râs puternice. Din playlist nu au lipsit melodiile cele mai cunoscute și iubite ale trupei, care au făcut ravagii în rândul publicului: „Stelele care cad”, „Te văd în toate femeile”, „Câinele comunitar”, „Caută-mă”, „Nonstop”, „Cele două cuvinte” și, bineînțeles, nici „Ești iubibilă”.
Concertul a fost unul atât de reușit, încât membrii formației Taxi au urcat pe scenă, de trei ori, la cererea publicului exprimată  prin intermediul avalanșelor de aplauze și prin fluerăturile puternice.


Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola