Concert VUNK la Teatrul Dramatic, 20 martie

Pe 20 martie, la Teatrul Dramatic, VUNK, trupa românească cu cea mai mare ascensiune din ultimii ani ajunge la Galați.

VUNK a plecat într-un turneu acustic în 18 orașe intitulat „Inconjurul lumii”. Numele turneului face referire la una dintre piesele preferate ale membrilor. Turneul este o adaptare la dimensiunea unei scene de teatru a spectaculoasei productii „Autoportrete”, primul concert acustic al trupei VUNK.
Piesele VUNK au fost rescrise pentru acest proiect spectaculos, ocazie cu care chiar membrii trupei le-au redescoperit si s-au reindragostit de ele. Printre aceste piese se numără : “Pleacă”, “Scapă-mă de Ea”, “Așa și?!”, “Prăjitura cu Jeleu”, “Numai la Doi”, “1000”, “Dau Alarma”. Cu acest prilej, piesele vor aduce un surplus de magie și emoție întregului eveniment. Turneul „Inconjurul lumii” este o productie complexă, cu ecrane de proiecție, lumini pre-programate și alte efecte speciale de scenă.
Alături de VUNK, pe scena Teatrului Dramatic vor urca un cvartet de viori, trompetsitul Dan Nicolau, percutionistul Dan Incrosnatu, pianistul Bobby Stoica, iar la chitara se va afla Răzvan Ilie, fratele liderului VUNK, Cornel Ilie.
Concertul durează aproximativ 100 de minute și va fi deschis de Alexandra Usurelu.
Turneul „Inconjurul lumii” este prezentat de către AVON.
Biletele sunt disponibile la casele de bilete ale Teatrului Dramatic și în retelele magazinelor Vodafone, Orange, Germanos, Uman, Inmedio, în agențiile Perfect Tour, în oficiile Poștei Romane și online. Toți cei care vor achiziționa biletele până la data de 22 februarie, vor beneficia de reducere. Prețul cu reducere variază în funcție de categorie, la zona VIP prețul va fi de 100 lei, la categoria 1 de 50 lei, iar pentru elevi și studenți 40 lei.
Cei care vor achiziționa bilete la acest spectacol după 22 februarie, vor plăti pentru zona VIP 170 lei, categoria 1 de 70 lei, iar elevii și studenții 40 lei.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola