Cauta
Adauga
Sign In

Concert Toulouse Lautrec @ Zodiar, Galati, 11 iunie

Concert Toulouse Lautrec @ Zodiar, Galati, 11 iunie

„Muzica romaneasca a murit, dar nu se preda”. Iar baietii de la Toulouse Lautrec sunt doar un exemplu ca in Romania se poate compune muzica „occidentala”, si nu doar balcanisme. Ei vor concerta pe 11 iunie, in Galati.
„Les Toulouse Lautrecs descind din familii aristocrate. Ei au copilarit pe pajisti verzi si intinse in fata castelului si au crescut cu sunetul cornurilor de vanatoare si mirosul parfumurilor de contesa rumena in obraji. Desi predestinati studiului academic si educatiei alese, viata i-a aruncat in paturile cele mai carpite ale societatii.”
Aceasta este descrierea proprie a membrilor trupei Toulouse Lautrec, conform paginii de pe Facebook. Iar daca va intrebati ce fel de oameni sunt cei care au scris asa ceva, ei bine …
„Sunt obisnuiti ai localurilor de noapte, sunt pasionati de femei, absint si opium, scuipa in microfoane, gesticuleaza pe corzi in cabaret si imbatati de succes sparg fetele tobelor din localuri si se uita sub crinolinele fetelor.” – Toulouse Lautrec.
Muzica celor Toulouse Lautrec este vioaie si alunecoasa: exact cand crezi ca ai prins-o, realizezi ca intre timp a ajuns in cu totul alta parte. Piesele sunt construite pe structuri standard, dar nu se sfiesc sa vina cu ruperi de ritm sau masuri mai neconventionale, fara a parasi insa in totalitate terenul sigur al indie rock-ului. Cele doua chitare, cu un sound vintage, reusesc sa lucreze impreuna foarte frumos si productiv, creand un sunet de ansamblu care reprezinta mai mult decat doar suma partilor.
Trupa este compusa din trei muzicieni, Apartman – voce si chitara, Dizzy – voce si chitara bas si Greenman – tobe. Concertul va este oferit de Rock FM si va avea loc in Zod!ar. Informatii si rezervari: 0758 758 027

http://www.facebook.com/Toulouse-Lautrec

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola