Concert The MOOod @ Zodiar, Galati, 21 mai

Sambata, 21 mai 2011, incepand de la ora 21:00, Club Zodiar impreuna cu Rock FM, are placerea de a va invita la o lansare de album a acelor de la The MOOoD. Informatii si rezervari la 0758 750027
The MOOoD este o trupa de rock alternativ din Romania, formata in aprilie 2006 din Marius Moise (voce), Bogdan Spirea (tobe, backing vocals), Mircea Valah (chitara, backing vocals) si Virgil Chitu (bas). De la primul concert, in noiembrie 2006, trupa se afla intr-o continua evolutie, cantand alaturi de artisti romani ca OCS, Timpuri Noi, Kumm, Zob, Luna Amara si multi altii.
In mai 2008, The MOOoD a intrat sub aripa Emagic Entertainment, iar in iulie trupa a concertat in cadrul B`estfest, cel mai mare festival international de muzica din Romania, avandu-i ca headlineri pe Alanis Morisette, Kaiser Chiefs, Cypress Hill si Manu Chao. Dupa B`estfest a urmat concertul Lenny Kravitz din Bucuresti, The MOOoD fiind singurul opening act agreat de managementul artistului, avand astfel ocazia sa cante in fata unui public de peste 16 000 de oameni. Octombrie 2008 marcheaza primul concert The MOOoD din afara tarii, alaturi de Snails (trupa de brit-pop din Moldova, participanta la B`estfest 2009) in Chisinau, Republica Moldova. Anul 2008 se incheie pentru The MOOoD cu plecarea basistului Virgil Chitu, el fiind inlocuit de un vechi prieten al trupei, Horia Stere.
The MOOoD incepe anul 2009 in forta, cantand in ianuarie la festivalul Eurosonic din Groningen, Olanda. Acolo, trupa a atras atentia promoterilor europeni de concerte, care au cerut aparitia unui material. Dupa o serie de concerte prin tara cu Les Elephants Bizzarres, OCS, Eloize, Go to Berlin si altii, trupa se regaseste in iulie pe scena B`estfest, alaturi de nume mari ca Santana, The Killers, Franz Ferdinand, Moby, Motorhead, The Ting Tings si multi altii. Dupa B`estfest, The MOOoD a plecat spre festivalul Exit din Novi Sad, Serbia alaturi de alte nume mari, printre care Arctic Monkeys, Prodigy, Korn, The Madness si Mando Diao.
Spread The MOOoD!

www.themoood.ro

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola