Concert Terry Lee Burns la Bankers Hubb & Cafe, 31 octombrie

Bankers Hubb & Cafe ne pregateşte mereu evenimente de exceptie si de fiecare data reuseste sa surprinda printr-o organizare fara cusur si o primire excelentă.
De data aceasta, joi, 31 octombrie ni se ofera ocazia să-l ascultăm pe Terry Lee Burns, un nume de excepţie în lumea country-rock-ului, un nume care şi-a câştigat locul în topul celor mai buni muzicieni de gen prin muncă şi talent.
Un excepţional showman, Terry Lee Burns, provine dintr-un orăşel din Alabama, dar experienţa s-a muzicală nu este îngrădită, el cântând şi trăind atât în America cât şi in Europa, fapt care i-a diversificat şi perfecţionat cariera. Muzica lui îşi are rădăcinile în viaţa de zi cu zi, piesele sale vorbind despre dragoste, viaţă, prieteni, versurilelor fiind o autobiografie a artistului.
Din repertoriul său nu lipsesc piese ale unor consacraţi ai genului, dar coverurile pe care le face nu au scopul de a umple un concert ci încearcă să readucă în faţa publicului reuşitelor unor mari muzicieni, prieteni sau mentori ai lui Terry Lee Burns. Johnny Cash, Neil Young, Lynerd Skynerd, Eric Claptop, Elvis Presley, Eagles, The Animals sau The Doors sunt o mică parte dintre artiştii cărora Terry Lee le aduceun omagiu în spectacolele sale.
Rezervari la 0336 401 658

bankers-31octombrie

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola