Concert Taxi in Scena, sambata 13 octombrie

Dupa ”Cele doua cuvinte” si ”Nonstop”, trilogia „Te iubesc”a fost intregita in acesta tomana prin lansarea clipului ”Esti iubibila”.
Pentru multi, a ajuns sa fie cea mai iubita trupa pop rock din Romania. TAXI atrage publicul de toate varstele, reusind sa isi pastreze stilul, coerenta si valorile. TAXI inseamna versuri inteligente, mesaj, muzica buna si spectacol.
Fie ca abordeaza subiecte ce tin de satira sociala sau teme de dragoste, piesele TAXI sunt cunoscute si fredonate de fanii care nu rateaza niciun concert al trupei sau se bucura sa vada trupa in spectacole tv. TAXI are o piesa pentru fiecare, desi, dupa o piesa, admiratorii ajung sa le asculte pe toate si apoi sa le invete pe dinafara.
Iubita de toti vorbitorii de limba romana care agreeaza genul muzical pop-rock, TAXI este un produs sanatos, curat, puternic, autentic si, mai ales, romanesc.
Un concert TAXI inseamna zambete, un pic de nostalgie, pofta de dragoste, dorinta de a-ti trai viata in conformitate cu propriile idei si conceptii de aceea va asteptam sambata, 13 octombrie de la ora 22:00 in Scena.

Taxi-scena-galati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola