Concert StoryTellers – Marcian Petrescu & Florin Giuglea în Daily Pub, 20 martie

Florin Giuglea și Marcian Petrescu, adică STORYTELLERS vă asteaptă duminică cu muzici și povești din istoria blues-ului.

Componența proiectului StoryTellers Acoustic Blues Experience:
FLORIN GIUGLEA – unul dintre cei mai talentați chitarști din România în acest moment, fost component între 2004-2008 al trupei MIKE GODOROJA & BLUE SPIRIT, între 2006-2008 al FELICIA FILIP Band și între 2008-2015 al trupei PUBLIKA. FLORIN activează și în cadrul unui proiect personal solo, electric de această dată.
MARCIAN PETRESCU – posibil în prezent cel mai apreciat muzicutist din mișcarea de blues din România și singurul muzician român de blues care a reușit performanța de a avea ca invitați pe albumele sale solo pe doi dintre cei mai importanți muzicutiști de blues ai momentului, ambii laureați cu Premiul Grammy, i-am numit aici pe SUGAR BLUE și pe CHARLIE MUSSELWHITE.
Pe langâ sunetul ultra profesional și spectaculozitatea solourilor de muzicuța ale lui Marcian, acest proiect aduce în atenție în mod egal și abilitățile și subtilitățile chitaristice ale lui Florin, acesta folosind în concerte 2 chitare acustice, una de tip și cu acordaj normal, iar a doua chitară este un model special, numit RESONATOR Guitar, cunoscut în mod popular sub numele de DOBRO Guitar. Este o chitară cu un sunet unic, devenită legendară în blues.
Florin o folosește în mod deosebit pentru părțile de chitară slide, cu un acordaj special, în maniera lui Robert Johnson, Muddy Waters sau Elmore James.
Pentru rezervări vă rugăm contactați [email protected], 0236 41 99 77, 0724 689 827.
În funcție de numărul de rezervări și de capacitatea locației, Daily Pub iși rezervă dreptul de a-și selecta clienții.
Ne vedem aici. Suport: 20 lei

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola