Concert Sarmalele Reci, la PlacePub, 15 mai

Vineri, 15 mai, incepand cu ora 22:00, iubitorii de muzica rock sunt asteptati la PlacePub pentru a petrece o seara speciala alaturi de binecunoscuta formatie Sarmalele Reci, care vor veni plini de energie si cu multa pofta de cantat.

ssarmalele-reci-place-pub-2015

Una dintre cele mai longevive trupe ale rock-ului românesc, Sarmalele Reci, vine în fața publicului din Galati cu binecunoscutele piese cu mesaj social. Concertul va fi un bun prilej pentru iubitorii muzicii de calitate de a se reîntâlni cu una dintre cele mai de succes trupe românesti, de a asculta şi fredona piese care au scris istorie în rock-ul autohton. Sarmalele Reci s-a format in 1993, la Bucuresti, in componenta: Zoltán András – voce, clape, Mihai Iordache – saxofon, flaut, Emil Viciu – chitara, Ciprian Voinea – bas, Florin Stefan – tobe, Florin Dumitrescu – textier.
Grupul s-a nascut la initiativa lui Florin Dumitrescu, care si-a dorit sa creeze un o trupa rock cu nume romanesc, spre deosebire de multele grupuri din acea vreme care aveau nume cu tenta americano-englezeasca. Florin propunea o idee trasnita, haioasa, ceva care sa sugereze ca e vorba de un grup, de mai multi muzicieni, asadar „Sarmalele”, la plural, dar care sa indice si ca este un produs romanesc. Si ce ii place romanului mai mult decat mancarea, dar mancarea traditionala romaneasca? Sarmalele. Cum sarmalele sunt bune calde, Florin propunea ca aceste sarmale sa fie altfel … mai putin comode … mai putin conformiste … cam deranjante … deci?
Componenta actuala a formatiei cuprinde: Zoltán András (voce), Emil Viciu (chitara), Mircea Horváth (claviaturi), Vlady Săteanu – chitară bas si Gabriel Dragan (tobe). Pretul unui bilet la acest spectacol este de 30 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola