Concert Provincialii @ Zodiar, 10 mai

Pe 10 mai trupa Provincialii va invita la cel mai tare show de muzica live. Aceasta este o formaţie care ramane deja de multa vreme in topuri si in inimile romanilor, prin calitatea show-ului.
Cantaretii au inceput sa devina celebri dupa lansarea hitului „Noaptea pe covor”. In 2009 a venit o schimbare aproape radicala si de stil si a formulei trupei, o schimbare care a fost cu adevarat benefica.
Provincialii isi schimba, pentru noul album „Chitara Maita”, imaginea şi sound-ul deopotriva, atragand alaturi de formula veche inca doua soliste, dar si patru virtuosi instrumentisti, toti fosti profesori la Conservatorul din Chisinau.
Astfel, noua formula in care trupa Provincialii participa la emisiuni si concerte, este una foarte complexa: Ionut Ungureanu – solist vocal, Moni-K – solist vocal, Aliona Triboi – solist vocal, Eugen Radu – clape si voce , Costel Constantinescu – chitara, voce, Emil Marcu – bass, voce, Adrian Ghiaur- tobe, Ion Surguci- clape, Sandu Rotaru- vioară si Marin Gheras- nai.
La Galati trupa Provincialii da tonul distractiei de la ora 22.00, informatii si rezervari 0758 758 027.

zodiar-10mai

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola