post-title Concert Parazitii, pe 29 martie, la Club S, intrare libera pentru studenti

Concert Parazitii, pe 29 martie, la Club S, intrare libera pentru studenti

Concert Parazitii, pe 29 martie, la Club S, intrare libera pentru studenti

In cadrul Festivalului Zilele Basarabiei, Clubul Studenților Basarabeni și Bucovineni”Ștefan cel Mare și Sfint” din Galați, organizeaza mai multe evenimente, printre care si un concert cu Parazitii.

parazitii-club-s-29-martie

Astfel, amatorii de rap vor avea ocazia să se bucure de un concert de neratat, cu cele mai tari hit-uri. Evenimentul va avea loc duminica, 29 martie, cu incepere de la ora 23.00, la Club S, iar studentii beneficiaza intrare libera in baza carnetului de student.
Bucureștenii care alcătuiesc grupul, adică Ombladon, Cheloo și Freakadadisk, au pus bazele trupei încă din 1994, iar în luna septembrie a aceluiași an a fost lansată prima piesă Paraziții, „În jur”, și tot atunci a avut loc și primul concert.
În acea perioadă, Freakadadisk nu făcea încă parte din grup. În 1995 a fost lansat și primul album al trupei, „Poezii pentru pereți”, care a fost al doilea album rap din România. De atunci, trupa a scos pe piață numeroase albume și single-uri, cel mai recent material discografic al acesteia fiind „Tot ce e bun tre să dispară”.
Parazitii a fost prima trupa de rap din Romania ce a aparut pe soundtrack-ul unui film (NORDRAND), cu drepturi de autor platite (martie 1999).

Altii au citit si...