Concert Millenium Band, la Teatrul Muzical

Joi, 14 mai, incepand cu ora 19.00, la Teatrul Muzical Nae Leonard, trupa Millenium din Chisinau va sustine un concert extraordinar menit sa incante publicul galatean.

millenium-band-chisinau-teatrul-muzical----galati

Infiintata in anul 1997 la Chisinau , posesoare a numeroase premii internationale in Franta, Spania, Estonia, Belarus, Polonia, Germania si chiar Romania, in anul 2002 castigand CERBUL DE AUR de la Brasov, formatia Millenium vine pentru prima oara la Galati, unde si-a propus sa impresioneze publicul cu repertoriul sau foarte diversificat, de la piese proprii semnate de Olga Gorcinschi- solista si viorista formatiei – ARTISTA EMERITA a Republicii Moldova, si Alexandru Gorgos- compozitor de talie nationala si internationala, piese populare din repertoriul Mariei Tanase si Mariei Ciobanu, pana la cover-uri internationale din repertoriul Larei Fabian, Celine Dion, Marc Anthony si altii, intr-un aranjament orchestral personalizat.
Formatia abordeaza diferite genuri muzicale, precum rock, pop-rock, balade si colinde, impletite intr-un aranjament modern si cantata in mai multe voci, demonstrand astfel complexitatea trupei Millenium, virtuozitatea si profesionalismul artistilor implicati. Millenium ofera spectacole perfecte, in spatele carora stau peste 5000 de ore de repetitii pe an, repertoriul lor vast si complex, care nu poate fi limitat la un singur gen muzical, fiind o incantare pentru fani.
Talentul lor, pasiunea pentru tot ce tine de muzica si profesionalismul artistilor din trupa Millenium sunt cartea lor de vizita pentru orice eveniment, spectacol si petrecere. Durata concertului este de aproximativ doua ore. Biletele se pot achizitiona de la caseria Teatrului Muzical Nae Leonard, agentia de bilete a Teatrului Dramatic sau de la agentia de bilete a Casei de Cultura a Sindicatelor. Pretul unui bilet la acest eveniment este de 50 lei.

Picture of Alina Bararu

Alina Bararu

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola