Cauta
Adauga
Sign In

Concert Mike Godoroja @ Summer TimePub, Galati, 10 aprilie

Concert Mike Godoroja @ Summer TimePub, Galati, 10 aprilie

Trei artişti împătimiţi, Mike Godoroja (voce), Marcian Petrescu (muzicuţă), Calin Cyfer (ghitară), motivaţi şi dedicaţi blues-ului, reuniţi în proiectul „Blues Archeology”, concertează duminica, 10 aprilie la pub-ul „Summer Time”.
Un spectacol unic prin aducerea la rampă a vibraţiilor blues-ului de început, a sound-ului arhaic acustic de muzicuţă, ghitară slide şi voce. Legendele mari ale blues-ului clasic vor reînvia mai actuale, mai expresive şi mai emoţionante ca niciodată: Muddy Waters, Willie Dixon, Robert Johnson, James Cotton, John Lee Hooker, Sonny Boy Williamson, Howlin Wolf şi mulţi alţii.
Formaţia lui Mike Godoroja este rodul unei munci de echipă extrem de serioase, îmbinată cu o mare pasiune şi dragoste pentru blues. Publicul îl consideră un artist a cărui charismă vine din iubirea sinceră faţă de blues şi jazz, un adevărat reprezentant al blues-ului de fuziune cu specific românesc, prin abordarea inedită a repertoriului şi prin dinamica show-urilor sale. Experienţa sa scenică de mai bine de 13 ani se completează cu întâlnirile istorice cu Ray Charles, Chick Corea, Jimmy Smith, James Brown etc. Un foarte cunoscut producător de televiziune şi realizator de emisiuni radio, el a pus bazele trupei în 1997. A fost pentru 12 ani producătorul grupului „Iris”, iar de o bună perioadă de timp este producătorul muzical al popularei soprane Felicia Filip .
Marcian Petrescu este cunoscut ca un profesionist de blues, versatil şi în genurile rock, country şi folk. În perioada 1998 – 2000 a condus prima sa formaţie ce se numea „Blues Syndicate”, iar în 2000 a înfiinţat alături de Florin Bejan formaţia „Trenul de Noapte” cu care a abordat genul „Harmonica Blues”. Sub titulatura „The Storytallers”, a cântat alături de Florin Bejan pentru publicul maltez şi au fost primiţi cu mare entuziasm. În octombrie 2003 şi-a început colaborarea cu Mike Godoroja & Blue Spirit, pe albumul „Capra Vecinului”, lansat în 2006, participând cu a sa muzicuţă în 13 din cele 14 piese.
Unul dintre cei mai apreciaţi chitarişti de blues-rock din România, Calin Cyfer s-a remarcat ca un împătimit al chitarei slide, are o tehnică fluidă şi expresivă şi o remarcabilă energie interpretativă. Are o experienţă concertistică de peste 10 ani, iar muzica sa acoperă o gamă variată de influenţe muzicale, o îmbinare armonioasă de elemente blues, ritmuri funk, structuri specifice muzicii alternative, sonorităţi exotice. Primul album de studio marca Cyfer se numeşte „Colors” şi este un produs unicat pe piaţa muzicală românească, cu un stil muzical modern, apropiat genului world blues, caracterizat prin accente primare, bluesy-rock, şi secundare, orientale.
Accesul la petrecere va costa 15 RON, pentru Informatii si Rezervari: 0747 111 504

Magdalena Popa Buluc

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola