Cauta
Adauga
Sign In

Concert Max Dragomir & Smashed Mosquito in Yoobi, 16 noiembrie

Sambata, 16 noiembrie, Max Dragomir alaturi de Smashed Mosquito vin pe scena de la Yoobi pentru o noapte plina de muzica live si prieteni!
Max Dragomir si-a inceput cariera artistica pe scena Teatrului de Revista “Fantasio” din Constanta, ca dansator si ulterior ca actor. In 2007, a urmat colaborarea cu Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” din Bucuresti.
De cantat s-a apucat in urma cu doi ani. Experienta pe care a acumulat-o in teatru l-a ajutat sa inceapa o cariera in muzica.
Participarea lui la “Dansez Pentru Tine” si la cel mai de succes show TV de voce din Romania, “Vocea Romaniei”, a fost o sansa unica in viata pentru cariera lui muzicala. Evolutia sa in cadrul concursului, precum si numarul mare de sustinatori, reprezinta pentru el o confirmare ca face bine ceea ce face si totodata un motiv in plus pentru a continua. “Daca reusesc sa transmit o particica din bucuria pe care o am cand sunt pe scena, atunci sunt fericit!”
In februarie 2011 a format trupa Smashed Mosquito alaturi de Daniel Radu (Clape), Dan Sandulescu (Chitara), Andrei Paraschiv (Tobe) si Florin Pirvu (Bass).
Max Dragomir “Cu doi ani in urma, sa am o trupa, mi se parea un vis frumos… Acum avem concerte saptamanal si un public din ce in ce mai numeros. E fantastic! Si le multumesc colegilor mei pentru ca ma sustin si pentru ca au inteles ca numai prin munca si cu rabdare putem evolua si obtine rezultate solide.”
Pret bilet: 20 RON
Info & Rezervari: 0737.11.00.99

yoobi-16noiembrie

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola