Concert Max Dragomir & Smashed Mosquito in Yoobi, 16 noiembrie

Sambata, 16 noiembrie, Max Dragomir alaturi de Smashed Mosquito vin pe scena de la Yoobi pentru o noapte plina de muzica live si prieteni!
Max Dragomir si-a inceput cariera artistica pe scena Teatrului de Revista “Fantasio” din Constanta, ca dansator si ulterior ca actor. In 2007, a urmat colaborarea cu Teatrul National de Opereta “Ion Dacian” din Bucuresti.
De cantat s-a apucat in urma cu doi ani. Experienta pe care a acumulat-o in teatru l-a ajutat sa inceapa o cariera in muzica.
Participarea lui la “Dansez Pentru Tine” si la cel mai de succes show TV de voce din Romania, “Vocea Romaniei”, a fost o sansa unica in viata pentru cariera lui muzicala. Evolutia sa in cadrul concursului, precum si numarul mare de sustinatori, reprezinta pentru el o confirmare ca face bine ceea ce face si totodata un motiv in plus pentru a continua. “Daca reusesc sa transmit o particica din bucuria pe care o am cand sunt pe scena, atunci sunt fericit!”
In februarie 2011 a format trupa Smashed Mosquito alaturi de Daniel Radu (Clape), Dan Sandulescu (Chitara), Andrei Paraschiv (Tobe) si Florin Pirvu (Bass).
Max Dragomir “Cu doi ani in urma, sa am o trupa, mi se parea un vis frumos… Acum avem concerte saptamanal si un public din ce in ce mai numeros. E fantastic! Si le multumesc colegilor mei pentru ca ma sustin si pentru ca au inteles ca numai prin munca si cu rabdare putem evolua si obtine rezultate solide.”
Pret bilet: 20 RON
Info & Rezervari: 0737.11.00.99

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola