Concert Marius Mihalache @ Bankers Hubb&Cafe, 12 mai

Duminica, 12 mai, Marius Mihalache, impreuna cu band-ul sau va sustine un concert de doua ore in fata audientei de la Bankers Hubb&Caffe, de pe str. Tecuci, nr. 157A.
Incepand de la ora 20:30, galatenii sunt provocati la un moment muzical de exceptie. Dupa lansarea mai multor albume de conceptie din cariera artistului, combinand mai multe stiluri muzicale, a venit momentul ca Marius Mihalache sa va surprinda din nou cu un nou proiect. Concertul Jazz&More, va ofera sa il revedeti si sa il reascultati impreuna cu band-ul sau: Arabela Nicolau-voce, Mandela Gajol-flaut, Nicu Baran-Chitara bass, Dragos Mihu-tobe.
Unul dintre cei mai buni tambalisti din lume, Marius Mihalache a inceput sa cante la varsta de de sase ani si zece ani mai tarziu, debuta pe scena SCALA din Milano, impresionand cu interpretarile sale din Rachmnaninoff, Chopin, Schumann, Schubert si Mozart, in fata unei audiente covarsitoare. Dar, punctul culminant al carierei sale este reprezentat de intalnirea cu mentorul sau Chick Corea, care i-a oferit onoarea de a-i deschide cateva concerte. A mai impartit scena cu Gloria Gaynor si Nina Simone, printre altii. A compus sountrack-uri pentru filme, chiar inainte sa imprime albumul sau de debut din 1998. Ultimul sa productie apare in 2007, Simfonia Lumii (World Symphony)-un mozaic muzical de ethno jazz, lautareasca, lounge. Acest ultim album experiment a amestecat intr-un mod uimitor flautul, armonica si vocalul, alaturi de tambal.
Concertele sale in Italia, Germania, Belgia, Olanda, Spania, Turcia, precum si numeroasele aparitii in concerte live, la televiziune si radio in Romania, l-au transformat intr-un virtuos al unei noi formule de etno-pop-rock (combinatie de tambal, percutie si chitara bass).
Acum, maestrul inregistreaza in studio un nou proiect, care pregateste o opera de arta inedita in lume, ce include DJ si beat-uri ale muzicii black, toate in fuziune. Fragmente din acest proiect vor fi ascultate duminica, pe scena de la Bankers, incepand cu ora 20:30, intr-o demonstratie de concert live ce nu trebuie ratata.

bankers-12mai

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola