Cauta
Adauga
Sign In

Concert Luna Amara: lansarea albumului „Live la Conti” in Scena, 10 mai

Sambata, 10 mai, formatia Luna Amara lanseaza noul album “Live la Conti” la Galati! Dupa ora 21:00, in Club Scena (str. Brailei, nr. 134), trupa clujeana va sustine un concert electric inspirat din tracklist-ul albumului live!

Noul album „Live la Conti” este disponibil in format digital pe pagina de Bandcamp Luna Amara (http://luna-amara.bandcamp.com/) iar in format fizic (CD) in librariile Carturesti, unde se situeaza pe locul 1 in topul vanzarilor de muzica!
Toamna trecuta, trupa Luna Amara a sustinut un concert-maraton in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Din cele 22 de piese interpretate atunci, baietii le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele doua albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului audio „Live la Conti”.
In plus, pe langa piesele de pe Asfalt si Loc lipsa in versiunile lor live din prezent, inclusiv o varianta hipnotica de „Ciudat” interpretata alaturi de Kaleidonescu si un „Folclor” updatat cu versuri din poemul „Romania mea” scris de Mihnea, primul album live Luna Amara include in premiera si o piesa noua: „Prea tarziu”!
Haideti asadar la concertul de lansare a primului disc live Luna Amara: sambata, pe 10 mai, de la ora 21:00 la Galati in Club Scena!

Luna Amara
Nick Fagadar (voce, chitara)
Mihnea Blidariu (voce, trompeta, chitara)
Şerban Onţanu-Craciun (chitara)
Sorin Moraru (bass)
Razvan Ristea (tobe)

scena-10mai

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola