Cauta
Adauga
Sign In

Concert Luna Amara: lansarea albumului „Live la Conti” in Scena, 10 mai

Sambata, 10 mai, formatia Luna Amara lanseaza noul album “Live la Conti” la Galati! Dupa ora 21:00, in Club Scena (str. Brailei, nr. 134), trupa clujeana va sustine un concert electric inspirat din tracklist-ul albumului live!

Noul album „Live la Conti” este disponibil in format digital pe pagina de Bandcamp Luna Amara (http://luna-amara.bandcamp.com/) iar in format fizic (CD) in librariile Carturesti, unde se situeaza pe locul 1 in topul vanzarilor de muzica!
Toamna trecuta, trupa Luna Amara a sustinut un concert-maraton in cladirea fostului Hotel Continental din Cluj-Napoca. Din cele 22 de piese interpretate atunci, baietii le-au ales pe cele mai vechi, de pe primele doua albume de studio – acum epuizate – pentru a forma baza CD-ului audio „Live la Conti”.
In plus, pe langa piesele de pe Asfalt si Loc lipsa in versiunile lor live din prezent, inclusiv o varianta hipnotica de „Ciudat” interpretata alaturi de Kaleidonescu si un „Folclor” updatat cu versuri din poemul „Romania mea” scris de Mihnea, primul album live Luna Amara include in premiera si o piesa noua: „Prea tarziu”!
Haideti asadar la concertul de lansare a primului disc live Luna Amara: sambata, pe 10 mai, de la ora 21:00 la Galati in Club Scena!

Luna Amara
Nick Fagadar (voce, chitara)
Mihnea Blidariu (voce, trompeta, chitara)
Şerban Onţanu-Craciun (chitara)
Sorin Moraru (bass)
Razvan Ristea (tobe)

scena-10mai

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola