Concert Luiza Zan in Scena Cafe, 9 martie

Vineri seara, dupa ora 19.30, sunteti invitati in Scena Cafe pentru un concert live de jazz marca Luiza Zan si Alex Man. Artista va incanta publicul cu piese jazz, soul, blues cu influente bossa nova atat din repertoriul unor artisti internationali, cat si compozitii proprii. Supranumita „vocea jazzului romanesc”, artista este solista, compozitoare, textiera si profesoara de jazz vocal la Universitatea de Muzica din Bucureşti.
Luiza Zan a castigat in 2004 Premiul I la „Cerbul de Aur” cantand singura, live, fara instrumentatie, la exact o saptamana dupa cucerirea unui prestigios premiu II la Festivalul de Jazz din Montreux, Elvetia.
In 2008, concerteaza alaturi de trupa Slang in Ungaria, iar la Bruxelles sunt prima trupa care canta live in Parlamentul European.
In 2011, alaturi de artisti din Romania si Statele Unite, a pus bazele proiectului Synergy: An Independent Romanian-American Music Experience, promovat printr-un turneu national. A cantat impreuna cu Rick Condit, Mircea Tiberian, Romeo Cosma, DJ Vasile, Jimi Cserkesz si Eddie Neumann.
Evenimentul incepe la ora 19.30, iar intrarea este de 20 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola