Cauta
Adauga
Sign In

Concert Life on Mars @ City Pub, Galati, 17 iunie

Concert Life on Mars @ City Pub, Galati, 17 iunie

Vineri, 17 iunie 2011, incepand de la ora 20:00, City Pub, are placerea de a va invita la o petrecere in care invitati speciali sunt cei de la Life on Mars. Informatii si rezervari la 0744 477700
Sunt talentati, energici, ambitiosi, sunt spatiali… sunt LIFE ON MARS!
Trupa a luat fiinta pe 26 ianuarie 2010, la initiativa lui Nicu Avram (fost basist al formatiei Bere Gratis), Vlad Vedes (fost chitarist- Bere Gratis), Razvan Grigorescu (chitara, a cantat cu Analia Selis, Vlad Mirita) si Marcel Moldovan( tobosar, a colaborat cu Taxi, Talisman, Nicu Alifantis, Smiley).
In timp ce si-au acordat instrumentele si-au ales si vocile care aveau sa dea farmec sunetului muzicii, Loredana Cavasdan si Loredana Ciubotaru, castigatoarea Premiului I la Interpretare – Festivalul Mamaia 2009 fiind acum solistele formatiei.
Numele trupei realizeaza un liant cu semnificatia mesajului adresat publicului „Spread the life!” (= raspandeste viata), dat fiind ca LIFE ON MARS (viata pe Marte) sugereaza dorinta de viata indiferent de locatie si norme, o viata neconventionala, dar in deplina armonie.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola