Concert Life on Mars @ City Pub, Galati, 17 iunie

Vineri, 17 iunie 2011, incepand de la ora 20:00, City Pub, are placerea de a va invita la o petrecere in care invitati speciali sunt cei de la Life on Mars. Informatii si rezervari la 0744 477700
Sunt talentati, energici, ambitiosi, sunt spatiali… sunt LIFE ON MARS!
Trupa a luat fiinta pe 26 ianuarie 2010, la initiativa lui Nicu Avram (fost basist al formatiei Bere Gratis), Vlad Vedes (fost chitarist- Bere Gratis), Razvan Grigorescu (chitara, a cantat cu Analia Selis, Vlad Mirita) si Marcel Moldovan( tobosar, a colaborat cu Taxi, Talisman, Nicu Alifantis, Smiley).
In timp ce si-au acordat instrumentele si-au ales si vocile care aveau sa dea farmec sunetului muzicii, Loredana Cavasdan si Loredana Ciubotaru, castigatoarea Premiului I la Interpretare – Festivalul Mamaia 2009 fiind acum solistele formatiei.
Numele trupei realizeaza un liant cu semnificatia mesajului adresat publicului „Spread the life!” (= raspandeste viata), dat fiind ca LIFE ON MARS (viata pe Marte) sugereaza dorinta de viata indiferent de locatie si norme, o viata neconventionala, dar in deplina armonie.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola