Cauta
Adauga
Sign In

Concert Les Elephants Bizarres in Union Jack, 9 martie

Sambata, 9 martie: Les Elephants Bizzares – live in Union Jack!
O turma de elefanti romani cu nume in franceza, care canta in engleza. Bizar, nu? Nu va panicati! Veniti sa-i ascultati 😉
Proiectul Les Elephants Bizarres se nastea in 2007, introducand pe scena muzicii alternative romanesti un nou stil, o noua abordare. Dupa ce au castigat publicul cluburilor din Bucuresti si intreaga tara, elefantii si-au facut aparitia la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale i de divertisment.
Trupa a devenit faimoasa graie piesei „Hello (Says The Devil)”, lansata in 2010, continuandu-si calatoria muzicala cu „The Boys”, „Have No Fear” si „Smile” care au ajuns in topurile radiourilor nationale si au atins recordul de difuzari in heavy – rotation la Guerrilla.
Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitati sa concerteze alaturi de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette si Kasabian, si au participat la cele mai mari festivaluri natiionale precum B’ESTFEST, Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.
Dupa lansarea in 2012 a single-ulului Nu Ma Opri, elefantii au pornit intr-un extins turneu national pe 27 septembrie. Insotita de un clip, piesa este prima incercare a elefantilor de a canta in limba romana si anunta cu mare alai lansarea unui nou album in primavara lui 2013.
Les Elephants Bizarres:
Stefan Matei (voce), Catalin Radoi/ Proka (voce si chitara), Hasan Nabulsi (bas), Claudiu Stirbei (tobe) si Nicolae Cazacu/ Nae (synth).

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=nYM3dqntqfQ&w=560&h=315]

Les-elephants-bizarres-Union-Jack-9martie

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola