Concert Les Elephants Bizarres in Union Jack, 9 martie

Sambata, 9 martie: Les Elephants Bizzares – live in Union Jack!
O turma de elefanti romani cu nume in franceza, care canta in engleza. Bizar, nu? Nu va panicati! Veniti sa-i ascultati 😉
Proiectul Les Elephants Bizarres se nastea in 2007, introducand pe scena muzicii alternative romanesti un nou stil, o noua abordare. Dupa ce au castigat publicul cluburilor din Bucuresti si intreaga tara, elefantii si-au facut aparitia la cele mai vizionate emisiuni televizate muzicale i de divertisment.
Trupa a devenit faimoasa graie piesei „Hello (Says The Devil)”, lansata in 2010, continuandu-si calatoria muzicala cu „The Boys”, „Have No Fear” si „Smile” care au ajuns in topurile radiourilor nationale si au atins recordul de difuzari in heavy – rotation la Guerrilla.
Cu un sound predominant indie-rock combinat cu acorduri funk, Les EB au fost invitati sa concerteze alaturi de Motorhead, Moby, Asleep in the Park, We have Band, The Haunts, A-lix, The Prostitutes, Polarkries18, Pink Martini, Roxette si Kasabian, si au participat la cele mai mari festivaluri natiionale precum B’ESTFEST, Stufstock, Funk Rock Hotel si Underlondon.
Dupa lansarea in 2012 a single-ulului Nu Ma Opri, elefantii au pornit intr-un extins turneu national pe 27 septembrie. Insotita de un clip, piesa este prima incercare a elefantilor de a canta in limba romana si anunta cu mare alai lansarea unui nou album in primavara lui 2013.
Les Elephants Bizarres:
Stefan Matei (voce), Catalin Radoi/ Proka (voce si chitara), Hasan Nabulsi (bas), Claudiu Stirbei (tobe) si Nicolae Cazacu/ Nae (synth).

Les-elephants-bizarres-Union-Jack-9martie

Picture of prinGalati

prinGalati

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola