Concert LaLa Band, la Casa de Cultura

Formaţia care a cucerit tinerii şi adolescenţii din România, LaLa Band, vine din nou în oraşul nostru! Trupa se află în cadrul unui amplu turneu naţional şi va susţine la Galaţi un concert joi, 25 aprilie, la Casa de Cultură a Sindicatelor, începând cu ora 19.00. Deoarece LaLa Band s-a bucurat de un succes răsunător anul trecut, în luna decembrie 2012, aceasta a lansat cel mai nou album, intitulat „LaLa Dance – LaLa Love Stories 2”, acesta fiind materialul discografic cu numărul patru.
Astfel, încărcaţi cu energie şi plini de veselie, membrii formaţiei au pornit, la începutul acestui an, cel de-al treilea turneu naţional, pe care l-au numit „LaLa Love Tour!”, fiind dedicat tuturor îndrăgostiţilor din întreaga ţară. În acest sens, playlistul concertelor a fost special conceput, astfel încât toţi cei prezenţi la spectacol să fie cuprinşi de fiorii dragostei, prin intermediul melodiilor. De asemenea, artiştii le-au pregătit fanilor mai multe surprize din sezonul 4 al serialului „Pariu cu viaţa”.
Cei care doresc să fie mai aproape de idolii lor, pot achiziţiona un pachet VIP, care include un bilet pentru cea mai bună zonă a sălii, un obiect inscripţionat LaLa Band, un poster semnat de artişti şi şansa de a participa la o sesiune de fotografii cu membrii trupei. Cei care doresc pachetul VIP, trebuie să ştie că şedinţa foto va începe la ora 17.00.
Biletele sunt disponibile la două categorii de preţuri: VIP Package; 150 de lei şi categoria de 80 de lei. Acestea pot fi găsite la casa de bilete a sălii de spectacol, în oficiile Poştei Române semnalizate Bilete.ro, dar şi online pe www.vandbilete.ro, www.bilete.ro, www.eventim.ro şi www.myticket.ro.    Evenimentul este desfăşurat în cadrul proiectului naţional-cultural „Artă contra drog – 2013”,  iniţiat de Asociaţia Culturală de Teatru, Muzică şi Film „Dracula”, în parteneriat cu CIADO Romania (Centrul International Antidrog şi pentru Drepturile Omului). Turneul „LaLa Love Tour!” se va desfăşura pe perioada lunilor ianuarie, februarie, martie şi aprilie.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola