Cauta
Adauga
Sign In

Concert Julie Mayaya@Union Jack, 16 martie

Sambata, 16 martie va puteti delecta dupa o saptamana de lucru cu un concert marca Julie Mayaya, ce va canta live la Union Jack.
Tânăra de 26 de ani s-a născut la Iaşi, dar a copilărit mai mult în Republica Democrată Congo, țara de origine a tatălui său. Julie mai are trei fraţi vitregi în Republica Democrată Congo, din a doua căsătorie a tatălui său, pe care îi vizitează în fiecare vară.
Julie a început să cânte la vârsta de 5 ani, în corul școlii, pentru ca peste 10 ani că înceapă colaborarea cu Victor Lavric. În adolescență a cântat la nunți și la petreceri, fără să facă însă studii muzicale.
S-a mutat în București și s-a specializat în matematică şi drept civil. Împreună cu Victor Lavric de la VLP Project a lansat melodiile „Zi după zi“ şi „Te aştept să mai visăm“, iar mai târziu a colaborat cu DJ Raoul Russu, pentru mixul „Feelin’ Right“.
După câștigarea concursului Vocea României alături de celebrul său antrenor Horia Brenciu, cariera muzicală a cântăreței Julie Mayaya a cunoscut un ritm accelerat, fiind foarte bine primită de public.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=y_fTlr3ddVQ]

union-jack-16martie

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

 
Publicitate: Marketerio
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
Nici o recenzie

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola