Cauta
Adauga
Sign In

Concert Julie Mayaya@Union Jack, 16 martie

Sambata, 16 martie va puteti delecta dupa o saptamana de lucru cu un concert marca Julie Mayaya, ce va canta live la Union Jack.
Tânăra de 26 de ani s-a născut la Iaşi, dar a copilărit mai mult în Republica Democrată Congo, țara de origine a tatălui său. Julie mai are trei fraţi vitregi în Republica Democrată Congo, din a doua căsătorie a tatălui său, pe care îi vizitează în fiecare vară.
Julie a început să cânte la vârsta de 5 ani, în corul școlii, pentru ca peste 10 ani că înceapă colaborarea cu Victor Lavric. În adolescență a cântat la nunți și la petreceri, fără să facă însă studii muzicale.
S-a mutat în București și s-a specializat în matematică şi drept civil. Împreună cu Victor Lavric de la VLP Project a lansat melodiile „Zi după zi“ şi „Te aştept să mai visăm“, iar mai târziu a colaborat cu DJ Raoul Russu, pentru mixul „Feelin’ Right“.
După câștigarea concursului Vocea României alături de celebrul său antrenor Horia Brenciu, cariera muzicală a cântăreței Julie Mayaya a cunoscut un ritm accelerat, fiind foarte bine primită de public.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=y_fTlr3ddVQ]

union-jack-16martie

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Sign In Evenimente prin Galati

Pentru autentificare sau înregistrare mai rapidă, utilizați contul dvs. social.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola