post-title Concert Julie Mayaya@Union Jack, 16 martie

Concert Julie Mayaya@Union Jack, 16 martie

Concert Julie Mayaya@Union Jack, 16 martie

Sambata, 16 martie va puteti delecta dupa o saptamana de lucru cu un concert marca Julie Mayaya, ce va canta live la Union Jack.
Tânăra de 26 de ani s-a născut la Iaşi, dar a copilărit mai mult în Republica Democrată Congo, țara de origine a tatălui său. Julie mai are trei fraţi vitregi în Republica Democrată Congo, din a doua căsătorie a tatălui său, pe care îi vizitează în fiecare vară.
Julie a început să cânte la vârsta de 5 ani, în corul școlii, pentru ca peste 10 ani că înceapă colaborarea cu Victor Lavric. În adolescență a cântat la nunți și la petreceri, fără să facă însă studii muzicale.
S-a mutat în București și s-a specializat în matematică şi drept civil. Împreună cu Victor Lavric de la VLP Project a lansat melodiile „Zi după zi“ şi „Te aştept să mai visăm“, iar mai târziu a colaborat cu DJ Raoul Russu, pentru mixul „Feelin’ Right“.
După câștigarea concursului Vocea României alături de celebrul său antrenor Horia Brenciu, cariera muzicală a cântăreței Julie Mayaya a cunoscut un ritm accelerat, fiind foarte bine primită de public.

[youtube http://www.youtube.com/watch?v=y_fTlr3ddVQ]

union-jack-16martie

Altii au citit si...