Concert Johnny King@Zodiar, 2 martie

Sambata, pe 2 martie, Zodiar va invita la concert Johnny King.
Johnny King este un artist international, stabilit in Elvetia a carui muzica este plina de energie pozitiva de viata, care imbina ritmul fascinant al muzicii reggae cu multe alte influente: de la afro beat, dancehall, ragga, hip hop pana la gospel si soul. Mesajului de dragoste universala din muzica sa i se alatura in mod natural spiritul liber de provenienta africana, din Congo, tara in care s-a nascut.
In Romania a studiat intre 96 și 2002 insa de aproape un an a revenit pentru proiecte muzicale si muzicoterapeutice. Discografia sa cuprinde 3 albume de hip hop-soul cu Black Style in anii 97, 98, 99, un album Gospel & Negrospirituals cu Bakeluba in 1999. A infiintat trupa de reggae Black Light (99-2002) si a colaborat cu El Negro si cu Las Vegas (2001- 2002). In 2005 a lansat albumul „Babylon Invasion” pe piata elvetiana.
Anul 2012 aduce un nou album, lansat in aprilie si intitulat „No more stress”. Mesajul muzicii de pe acest album este unul foarte actual cu elemente din muzicoterapie dar si puternic influentat din experienta proprie.
Un adevarat reprezentant al muzicii de pe insulele Caraibe, Johnny King reuseste sa faca petreceri-showuri dinamice, dansante si pline de veselie!

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola