Concert Fly Project @ Temptation Club

Sambata, 24 februarie 2011, incepand cu ora 22.00, Club Temptation Galati (situat pe Strada Aleea Meteo Nr.4) impreuna cu Viva Club si Boom Magazine, are placerea de a va invita la un concert sustinut live de catre Fly Project. Mai multe informatii si rezervari la 0752 034433.
Fly Project este una dintre cele mai de succes trupe romanesti dance. Formata din Tudor Ionescu si Dan Denes, trupa a debutat in anul 2005 cu albumul Fly Project. Primul single lansat, piesa Raisa a devenit imediat hitul numarul 1 din toate cluburile din Romania, ramanand pentru mai mult de un an in primele pozitii ale topurilor muzicale, pana la mijlocul anului 2006.
In 2007 au lansat piesa K-tinne, un succes de piata ce le-a adus nenumarate premii, printre care premiul Romanian Top Hits Best Dance, si Romanian Top Hits Best Song. Succesul piesei nu a facut dect sa prefateze cel de-al doilea album al trupei, acesta nregistrnd vnzari si concerte record.
Anul 2008 le aduce baietilor recunoasterea europeana. Piesa Brasil, declarata hitul anului 2008 in Romnia la Romanian Music Awards, face ravagii si n topurile din afara tarii. Interpretata n colaborare cu Anca Parghel si Tom Boxer, melodia se afla dj pe primele locuri n topurile din Rusia, Brazilia, Spania, Olanda, Turcia, Bulgaria, Grecia, Serbia, Moldova, etc… De asemenea, anul 2008 le-a adus baietilor succesul pe piata muzicala din Asia de est, ei lansnd un album Best Of intitulat Raisa – Angels Na Na Na n Japonia, prin intermediul caselor de discuri Roton si Pony Canyon Japan. Materialul a prins de minune n Asia iar pentru anul 2009, baietii pregatesc un turneu de lunga durata in aceasta regiune cat si in Europa si Statele Unite, unde urmeaza sa semneze un nou contract. Pana in prezent trupa Fly Project a sustinut peste 2000 de concerte si are n palmares peste 10 premii prestigioase ale industriei muzicale din Romnia. Anul acest, trupa a fost nominalizata la MTV European Music Awards 2008, pentru hit-ul Brasil si la Russian Music Awards 2008 pentru albumul K-Tinne.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola