Concert extraordinar Alifantis & Fragile Band, pe 28 martie, la Teatrul Muzical

Sambata, 28 martie, incepand cu ora 19.00, la Teatrul Muzical Nae Leonard, iubitorii muzicii folk sunt invitați la o întâlnire specială cu unul dintre cei mai apreciați cantautori din zona muzicii folk, Nicu Alifantis si Fragile Band.

alifantis
Este vorba despre un nou proiect marca Nicu Alifantis la fel de interesant, de inedit ca de altfel toate propunerile muzicale ale artistului, un proiect la care participă muzicieni reprezentativi pentru genuri muzicale precum folk-ul, pop-rock-ul sau jazz-ul.
„Fragil, ca și construcție artistică, a fost gândit ca un spectacol plăpând, gingaș, firav, delicat. Am pus laolaltă instrumentele vii, acustice, vibrând cu emoție, aidoma fibrelor pline de viață din care au fost zămislite, cu poezia ce erupe delicat sau cu vigoare sentimente, iubiri, trăiri, patimi, întâlniri, despărțiri, aidoma existenței noastre. Ce-a ieșit din această alchimie? O muzică, un elixir al vieții, care, sper din tot sufletul, să vă bucure!” declara Nicu Alifantis.
Interpretul Nicu Alifantis este unul din cei mai longevivi artiști în branșa muzicală româneascăm având o carieră care numără 40 ani de activitate. De-a lungul anilor, a fost recompensat pentru activitatea muzicală cu numeroase premii.
Pretul unui bilet la acest spectacol este de 32,40 lei.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola