Cauta
Adauga
Sign In

Concert Cristi Minculescu si IRIS, la Galati

Concert Cristi Minculescu si IRIS, la Galati

Cristi Minculescu și Iris revin pe scena in cadrul unui turneu intitulat “Din nou împreună”.

Afis Turneu Iris

Galatenii iubitori de rock vor avea ocazia sa asculte multe din melodiile deja celebre ale formatiei, cat si unele noi, dar la fel de memorabile. Evenimentul va avea loc in data de 1 octombrie, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Muzical Nae Leonard din Galati.
“Abia astept să vă salut pe fiecare în parte în turneul național pe care cei de la Sublime ni l-au propus și sper că ideea lor vine în întampinarea dorinței voastre. Voi ați dorit asta și ne puteți vedea și asculta Din Nou Împreună! E foarte reconfortant pentru mine să cânt din nou alături de o echipă de profesioniști desăvârșiți cum sunt Nelu Dumitrescu, Valter Popa, Boro și Relu Marin, să ducem împreuna mai departe numele de IRIS, ca pe o flacără întreținută numai de voi! Cu toții înțelegem acest turneu ca pe un nou început și vă asigurăm că vă vom dărui tot ce avem mai bun… cântece mai vechi și mai noi… și recunoștința noastră, pentru că fără voi nu am putea exista! Vă mulțumim că veți veni la concertul nostru!” , spune Cristi Minculescu.
Istoria formației IRIS se întinde pe o perioadă de peste trei decenii, timp în care formația a trecut prin diverse transformări, fără însă a renunța la principiile sale, la visele și speranțele de libertate, nedezamăgindu-și niciodată fanii.
Pretul unui bilet pentru acest concert variaza intre 80 si 160 de lei, in functie de locuri. Biletele pot fi procurate de la casieria Teatrului Muzical Nae Leonard.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola