Concert Cargo, in Zodiar pe 8 decembrie

Cargo, una dintre cele mai cunoscute și iubite formații de muzică rock din țară vor susține, în data de 8 decembrie, un concert de excepție în clubul Zodiar, începând cu ora 21.00.
Formația s-a născut la Timișoara, în anul 1985. Membrii care alcătuiau componența de atunci erau: Carlo Bleich – baterie, Octavian Iepan – chitară, Tibi Gadjo – chitară bas, Dinel Tollea – clape, Nae Ionel Tarnotzi – voce și Adi Bărar – chitară. Sufletul formației și cel care reprezintă pilonul acesteia este Adrian Bărar. Cargo este formatăîn prezent, din membrii: Adrian Bărar – chitară, Adrian „Baciu” Igrișan – voce și chitară, Tavi Ilan – tobe, Mirel Cumpănaș – bass și Cristian Pup – clape.
Cui nu îi place melodia „Ploiaia”?  Cine nu a ascultat de zeci de ori „Ziua vrăjitoarelor” și ce fumător nu se regăsește în „Nu mai am țigări”? Dacă vreți să ascultați live aceste melodii, fiți acolo și cântați împreunp cu membrii formației! Concertul de sâmbătă, 8 decembrie, nu trebuie ratat sub nicio formă pentru că aveți ocazia de a vedea pe scenă o trupă „titan” a rockului românesc.
Biletul costă 25 de lei. Accesul în interiorul clubului le este permis persoanele cu vârsta de peste 16 ani. De asemenea, reprezentanții clubului roagă gălățenii să aibă o atitudine pozitivă și să nu aibă un comportament violent, altminteri le va fi tăiată brățara și li se va interzice intrarea în club.
După concert, sunteți invitați la afterparty cu DJ Ilie.

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

ALTII AU CITIT SI...

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola