Concert Bere Gratis @ Pescarus Pub, Galati, 7 mai

Bere Gratis va sustine un concert la pub-ul Pescarus de pe Faleza Dunarii pe data de 13 mai 2011, incepand cu ora 21:00.
In 1998, trei baieti, unul vocalist, unul clapar si unul chitarist, pe numele lor: Mita, Robert si Marius, s-au gandit sa fructifice pasiunea si talentul lor pentru muzica si sa formeze o formatie rock. Le trebuia insa un basist si un tobar. Pe basist l-au gasit usor pentru ca il cunosteau deja. Pe Magga l-au racolat din Conservator.
Initial, nu stiau cum se vor numi, dar un prieten i-a sfatuit sa-si spuna `Bere Gratis`, pentru a atrage lumea la concerte. Au fost probleme cand titulatura grupului a aparut pe primul afis de concert, pentru ca organizatorii s-au trezit cu o armata de tineri entuziasti si insetati de Bere Gratis! Intre timp, lumea a invatat ca la concertele Bere Gratis e rost de muzica buna, nu de bautura.
Bere Gratis a sustinut concerte in cluburi si discoteci studentesti. Au participat la Festivalul Berii (Bucuresti, septembrie 1999) si `Revelion 2000` (spectacol organizat de primaria municipiului Iasi). Au cantat in deschidere pentru nume consacrate ca Pasarea Colibri, Iris, Sfinx Experience sau Class.
In 1999, au aparut la concertul aniversar Sarmalele Reci – 6 ani din BackStage, intr-un concert live in Ploiesti alaturi de Iris, Compact, Semnal M si Mike & The Blue Spirits si la un bal de boboci in discoteca Why Not din Bucuresti alaturi de Nicu Alifantis. In urma unuia dintre concerte a venit si propunerea de a face prima inregistrare de studio. Astfel ca piesa lor, `Fara rusine` a aparut pe o compilatie.
In primavara lui 1999, Bere Gratis si-a diversificat repertoriul. Intre timp, chitaristul initial al grupului – Marius – s-a retras, fiind inlocuit de Matei. Piesele au fost inregistrate si reinregistrate in diverse studiouri. Ovidiu Halmagean (ex-Genius) a devenit producatorul formatiei. Sub indrumarea sa, trupa s-a apucat de inregistrari, albumul care a rezultat apoi fiind dus la Nova Music, care s-a ocupat mai departe de promovarea formatiei.
Primul single de promovare a albumului, `Ce misto`, a pornit de la Nova Music spre posturile de radio, cu un real succes. Pe 25 mai 1999, Nova Music a lansat albumul de debut al grupului Bere Gratis cu titlul `De vanzare`. Trupa a devenit una dintre cele mai cunoscute din Romania si a lansat pana in toamna lui 2005 inca doua albume: `Acolo sus` si `Post Restant`.
Invitatiile in valoare de 70 de lei (meniu inclus) pot fi achizitionate de la organizatori si de la Restaurantul Pescarus. Toate incasarile si donatiile stranse in urma acestui spectacol umanitar vor fi folosite in scopuri caritabile.
Relatii si rezervari la 0749 990099, 0741 015309

Adauga Comentariu

E-mailul dvs. este în siguranță la noi.

ALȚII AU CITIT ȘI...

powerseo galati
0
prinGalati Adaugat de prinGalati

Power SEO Verified

PowerSEO este o agentie creatie, design, firma ...
(0 recenzii)

Sign In Prin Galati

Autentificare sau înregistrare prin utilizarea contului dvs. social nu este activă.

sau

Vei primi detalii contului pe email.

Resetati Parola